fbpx

Vi skal have viljen til vækst

Nytårskuren 2023

Direktørens hjørne

Vækst er godt. Vækst giver velstand og er fundamentet for vores fælles velfærd. Og klog vækst er fremskridtet og løsningen på den grønne og bæredygtige udvikling.
Aktuelt går det også godt med væksten i Køgeområdet. Virksomhederne trives og ledigheden er rekordlav. Vi har stor efterspørgsel efter erhvervsjord og generelt opleves Køgeområdet som et meget attraktivt erhvervsmiljø.

Vær med til at hylde viljen til vækst

Netop for at holde fokus på vækst og udvikling ved at lade os inspirere af de særlige dygtige, har Connect Køge igen søsat vores ”Made in Køge” kampagne. Du bedes derfor i den forbindelse venligst inden 1. juli indstille en særlig driftige virksomhed og/eller den ekstraordinære dygtige kollega/medarbejder til en af årets fire priser. Det er nemt – du klikker her og indstil gerne flere til den kommende fejring, hyldest og inspiration på Nytårskuren til d. 18. januar 2024.

For denne vækst i Køgeområdet skal fortsætte. Det kræver mod og en grundlæggende vindermentalitet fra alle, til at holde vores virksomheder konkurrencedygtige ved konsekvente handlinger på alle niveauer. Vi må slet ikke blive bange for væksten og begynde at tøve om kan vi nu følge med udviklingen, som kræver nye veje, skoler og m.m. Nej, hverken i virksomheder eller hos lokalpolitikkerne man begynde at  ”træde på bremsen”. Vi skal fortsat have viljen vækst og søge evnerne til at gribe mulighederne – for væksten er som vand, den flyder bare et andet sted hen og væk fra Køgeområdet.

Sammenhold skaber vækst

Altså kernen er vi vil vækst. Og væksten holdes, når vi står sammen om udviklingen og kompetent fortsat investere i udviklingsprojekter og infrastrukturforbedringer for at tiltrække nye investeringer og opretholde et attraktivt miljø for virksomheder. Til sammen har vi viden til vækst. Og jeg glædes over at det lykkedes os at samle mange af jer til vores arrangementet, hvor det centrale uanset om det er til Business Breakfast eller Bag om virksomheden eller noget helt tredje, at dele og give hinanden viden. Jeg ved, at sammenhold og videndeling leder altid til udvikling. Derfor vil vi fortsat kæmpe for, at vi sammen på tværs af erhvervslivet og Kommunen fortsat kan arbejde med at udvikle skolerne, boligområder og tilbyde kompetent sagsbehandling. Jeg har stor tiltro til, at vi nok skal lykkedes med at holde væksten i Køge kommune og skabe mange jobs – det er også hele formålet med den kommende erhvervspolitik.

De bedste hilsner
Allan Munch – Direktør hos Connect Køge