Indstil din favoritkandidat til Made in Køge-priserne

Kender du nogle passionerede mennesker? Så kan du nu og frem til den 15. august indstille den fantastiske kollega, det knivskarpe team, et fedt lokalt initiativ, en kreativ iværksætter og en særlig ambitiøs virksomhed, som fortjener at blive hædret ved årets prisuddeling Made in Køge.

Kriterierne for indstillingerne:

ILoveMyJob-prisen

Gives til en medarbejder/kollega, der bidrager til arbejdsglæden både fagligt og socialt, og har ydet en ekstraordinær indsats på sin arbejdsplads.

ILoveMyTeam-prisen

Gives til et medarbejderteam, der oser af engagement og en fælles stærk kultur, som har skabt succes for virksomheden.

ILoveKøge-prisen

Gives til en virksomhed eller organisation, som har lagt stor energi i et lokalt initiativ og spreder god karma i Køgeområdet.

Iværksætterprisen

Gives til en yngre virksomhed (etableret inden for de sidste 5 år) forankret i Køgeområdet, som har formået at markere sig særligt positivt med vækst og fremtidspotentiale.Årets virksomhed-prisen

Gives til en virksomhed forankret i Køge kommune, som har store ambitioner og succes, og som viser vejen for andre virksomheder med innovative tiltag samt økonomisk vækst (positiv egenkapital jf. seneste aflagte årsrapport og positivt ”primært resultat” i hver af de sidste 3 år).

(Tilmeldingen er lukket for dette års indstillinger)