Kom godt fra start!

Connect Køge er drivkraften for iværksætterindsatsen i Køge kommune.

Læs mere

Tilbud til iværksættere

Connect Køge hjælper årligt over 150 iværksættere godt på vej med deres drøm. Vi har en pallette af aktiviteter, møder, arrangementer, kurser og forløb, der har til formål at skabe succes for dig – lige fra opstart af virksomheden til den etablerede iværksætter.

Vores mål er at give dig den bedst mulige start, så du har et godt og solidt grundlag for at udvikle en sund og bæredygtig virksomhed.

Vores mål er at give dig den bedst mulige start

Hvad er Connect Køges formål?

Fonden Connect Køge mål er at styrke vækst og udvikling i erhvervslivet og turismen i Køge kommune. Det gør vi for at fastholde, tiltrække og udvikle arbejdspladser i Køgeområdet. Arbejdspladser der er fundamentet for områdets skattegrundlag og den fælles velfærd.

Hvad er Connect Køges mission?

Connect Køge er den betydningsfulde samarbejdspartner, der bringer de rette kompetencer sammen i partnerskaber mellem virksomheder, uddannelser, offentlige aktører og organisationer. Gennem partnerskaber øger Connect Køge Køgeområdets attraktivitet for virksomheder og turisme.

Connect Køge arbejder progressivt, opsøgende og virksomhedsnært for at styrke lokale virksomheders viden og netværk – og skaber værdi for virksomhederne gennem aktive indsatser, arrangementer og netværksaktiviteter.

Vores kunder er Køge Kommune, de eksisterende virksomheder, iværksættere og tilkomne virksomheder.

Hvad er Connect Køges vision?

Vi vil være den lokale og tilkomne virksomheds prioriterede forbindelsesled til midler, kompetencer og beslutningstagere.

Kontakt os, og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed

Kontakt os