Connect Køge Invest

Find de rette investorer
og maksimér din virksomheds fulde potentiale

Kontakt osLæs om konceptet

Præsenter din ide/startup og skalér din forretning

Connect Køge Invest er et investorfællesskab, der hjælper alle typer startups uanset, hvor i landet I kommer fra og hvilken forretningsidé, I kommer med. Vores mål er at understøtte startups med at accelerere jeres vækst og opnå succes.

16 erhvervsfolk har samlet sig som investorer, hvor flere har personlig erfaring med iværksætteri og været igennem rejsen fra startup til scaleup. Investorerne vil derfor med viden, netværk og ekspertise fra en bred vifte af brancher bl.a. byggebranchen, cyber-sikkerhed, markedsføring og meget mere guide og udvikle nye virksomheder.

Vi giver glædeligt gratis sparring med på vejen, uanset om din virksomhed er på idé-stadiet eller måske allerede har flere ansatte. Er der et godt match med en eller flere investorer, får du viden og kapital med til din videre vækstrejse.

Hvordan er processen?

 • 1
  Uge 1-2: Interview

  Vi starter med en behovsafdækkende dialog, hvor vores mål er, at alle iværksættere går klogere fra mødet og har fået brugbart input med sig. Ønsker vi gensidigt at gå videre med samarbejdet, vil vi på mødet klæde dig på til at du kan forberede en pitch for flere af vores investorer.

 • 2
  Uge 3-6 Forberedelse til pitch

  Vi hjælper dig med skabeloner og sparring efter behov. Ud fra dette udarbejder du et pitch deck, som på en enkel måde fortæller om din virksomhed og dens potentiale.

 • 3
  Uge 6-8 Invitation til pitch af forretningsidé

  Du præsenterer dig, din forretningsidé og strategiske udfordringer for bestyrelsen for Connect Køge Invest. Bestyrelsen vil have en række opfølgende spørgsmål og give dig feedback.

 • 4
  Uge 8 +

  Bestyrelsen voterer, og hvis vi ønsker at gå videre med din case, forhandles aftalen på plads. Der sættes det rette team af investorer og der lægges en plan for det videre forløb.

Skal vi kontakte dig? Udfyld dine kontaktinformation her