fbpx

Skab succes i din virksomhed med RaketVækst

Christian Lysehøj

Revisor Christian Lysehøj går en spændende tid i møde, hvor partnerskabet med Lasse Lundstrøm har skabt grobund for helt nye vækst- og udviklingsmuligheder i virksomheden. 

”Forløbet på RaketVækst har været et kærkomment afbræk i hverdagen, og timingen kunne ikke have været meget bedre. Mit partnerskab med Lasse Lundstrøm ser jeg som en stor styrkelse af virksomheden, og efter mit første RaketVækst forløb har jeg fået nye perspektiver på vores forretningsstrategi – noget vi begge allerede nu kan se en betydningsfuld værdi i,” siger Christian Lysehøj, der i 2016 etaberede Revisorfirmaet Lysehøj ApS.

Som tidligere deltager på RaketVækst 1.0 forløbet har Christian Lysehøj i den grad fået konkrete ledelsesværktøjer med hjem, som han i dag med stor succes har implementeret i virksomheden. 

På kurset var der tid til fordybelse og refleksion. Som ejerleder kan man ofte glemme, hvor man egentlig er på vej hen, fordi man måske arbejder alt for meget og ikke husker at stoppe op en gang imellem. Stor cadeau til de kompetente undervisere, der virkelig formåede at lade os ejerledere få indsigt i vores egen virksomhed på nye måder. For mit vedkommende har det frigivet ledelsesmæssige ressourcer, så Lasse Lundstrøm og jeg hver især kan fokusere på det, som vi er bedst til – og lade vores dygtige medarbejdere tage et endnu større ansvar i hverdagen,” fortæller Christian Lysehøj.

 

Vækst din forretning

På RaketVækst arbejder deltagerne bl.a. med fundamentet i deres forretning, får anskueliggjort deres egen rolle som ejerleder samt konkretiseret handleplaner og fremtidige målsætninger. Alt dette er vigtige discipliner især som ejerleder, hvor man ofte står alene med hovedansvaret.

”På Raketvækst er alle problemstillinger relevante uanset fag og branche, hvis man som ejerledere gerne vil vækste sin forretning. Jeg oplever, at ejerledere kan have svært ved at tage tre dage ud af kalenderen, da arbejdsmængden simpelthen gør, at tiden ikke er til det. Til det kan jeg kun svare, at netop derfor er man den oplagte kandidat,” siger underviser og forretningsudvikler Carsten Lindschmidt fra Erhvervshus Sjælland.

Efter Christian Lysehøj har været på RaketVækst, har han fået større balance imellem arbejde og privatlivet, hvilket har givet fornyet energi til forretningsudvikling, optimering af processor og arbejdsgange samt øget fokus på medarbejdernes trivsel.

”Til november 2023 skal jeg deltage i RaketVækst 2.0 forløbet, hvor der bliver gået et spadestik dybere ift. lederrollen og medarbejderudvikling. Det er noget, jeg virkelig ser frem til, da vores dygtige medarbejdere allerede yder en fænomenal indsats, og vi kan uden tvivl sætte deres kompetencer endnu mere i spil, hvis vi får de rigtige værktøjer til det, som RaketVækst forløbet uden tvivl kan bidrage med,” afslutter Christian Lysehøj.