fbpx

Meningsfulde erhvervsfora skaber succes og sammenhængskraft

Meningsfulde erhvervsfora skaber succes og sammenhængskraft

 

Connect Køge Business Club har hurtigt vokset sig til et af Køgeområdets foretrukne faglige fællesskab. Her får man som medlem ikke blot adgang til inspirerende arrangementer,

der altid tager udgangspunkt i aktuelle erhvervsrelaterede emner. De brancheorienterede fora giver også medlemmerne en unik mulighed for at styrke sin virksomhed på flere parametre. 

 

Direktør i Connect Køge Allan Munch, der står bag udviklingen og etableringen af det faglige fællesskab, udtaler:

 

”De specifikt udvalgte erhvervsfora er alle opstået ud fra aktuelle behov og ønsker. De er derfor et værdifuldt tilbud til Business Club medlemmer, der søger at opbygge og udvide deres netværksrelationer – samtidig med, at det øger deres adgang til videndeling på tværs af forskellige faggrupper. Formålet med vores fora er at skabe en dynamisk platform, der tager fat i aktuelle faglige udfordringer og muligheder og dermed giver medlemmerne bedst mulige betingelser for samarbejde, innovation og vækst.”

 

Som medlem af Connect Køge Business Club kan man gratis deltage i fem fagspecifikke fora – alle med afsæt i, at man som erhvervsleder, iværksætter, konsulent, rådgiver eller aktør gerne vil øge sin konkurrenceevne samt forbedre virksomhedens aktuelle position på markedet.

 

Klik her og læs mere om Connect Køge Business Club og de fem erhvervsfora.

 

 

Sådan tiltrækker og fastholder du dine kunder 

 

Deltag i RådgiverForum torsdag den 23. maj – kun for Business Club medlemmer.

 

Hos Spar Nord Køge Bugt er man særlig opmærksomme på, hvor stor betydning det kan have at opbygge og fastholde den gode kunderelation. Til dagens RådgiverForum deler byens bank ud af sin viden og erfaringer på området med oplæg fra afdelingsdirektører Madeleine Hillerström og David Heick.

 

”En af vores forcer er den stærke kunderelation vi med et personligt touch formår at skabe til både eksisterende og nye kunder. For os handler det om at være nærværende, så kunderne mærker tilknytningen til dem, men også til det omkringliggende lokalsamfund, vi er en del af. Vi ønsker at være tilstede i vores foreningsliv og på den måde give noget tilbage til byen,” siger Madeleine Hillerström, afdelingsdirektør, Privat i Spar Nord Køge Bugt.

 

Til dagens RådgiverForum vil Senior partner i Intenz Mads Winther give et indblik i, hvordan man effektivt kan gå nye veje med sin rådgivning og løfte kundeoplevelsen.

 

”B2B-salget har været udsat for massive ændringer. Og langt de fleste virksomheder har ikke tilpasset sig måden, de sælger på. 

De rigtige tilfredse kunder skaber vi ved at kende deres forretning og sikre, at de får værdi ved at bruge vores produkter og ydelser. Det kræver en anden tilgang til salget. Det er den tilgang, hvordan vi arbejder, og hvordan vi møder kunderne, som vi skal have fat i til dagens RådgiverForum,” fortæller Mads Winther.

 

Læs mere og tilmeld dig RådgiverForum hos Spar Nord Køge Bugt den 23. maj. 

Madeleine Hillerstrom