fbpx

Danmission i Køge modtager 25.000kr.

Danmission modtager check

Alle virksomheder i Køge opfordres til at støtte ukrainske familier

Mange ukrainere er kommet til os, og endnu flere er på vej. De er på flugt fra krig, død og ødelæggelser og de mangler udstyr til at kunne indrette sig og falde til ro i det fremmede hos os.

DERFOR er der akut brug for virksomhedernes hjælp!

Connect Køge afvikler på denne baggrund en fælles kampagne sammen med Danmission i Køge. Kampagnen løber resten af 2022.

Målet er at samle så mange penge som muligt ind i form af gavekort, der kan overdrages til den ansvarlige for de ukrainske flygtninge i Køge kommune, hvorefter hun kan uddele dem til de respektive flygtninge til brug for køb af tøj og andet udstyr hos Danmission i Køge.

SÅDAN gør du og din virksomhed:

  1. Send en mail med info om dit bidrag til genbrug@danmission.dk. Vi sikrer at dit bidrag omsættes til gavekort á 500 kr. pålydende værdi til ukrainske familier. SKRIV i emnefeltet – ”Til Ukraine gavekort fra navn på din virksomhed ”.
  1. Afvent faktura fra Danmission på dine gavekort.

Gavekort overdrages til den ansvarlige for de ukrainske flygtninge i Køge kommune til brug for køb i Danmission. Connect Køge vil offentliggøre navnene på alle bidragsyderne på Connect Køges hjemmeside (HVIS du IKKE ønsker dit navn med, så giv venligst besked herom via ovenstående mail til Danmission med bidraget).

Bonustip!

Tjek venligst også jeres gemmer igennem for møbler, tøj og andet genbrug. Det hele kan afleveres i den Danmision i den Hvide By på Galoche Allé 7, 4600 Køge.

Hvis du vil læse mere om Danmission og deres gode arbejde rundt om i verden på www.danmission.dk