fbpx

Stem på årets vindere og spred lidt kærlighed og god karma

Billede af trofæet til prisen ILoveMyJob, som vil blive overrakt under prisuddelingen Made in Køge

Fra tirsdag den 1. februar er det muligt at stemme på favoritterne blandt de nominerede til årets fem ”Made in Køge-priser”. Priserne går til en knivskarp kollega, et fantastisk team, et fedt lokalt initiativ, en kreativ iværksætter og en ambitiøs eksportvirksomhed, som har ydet en ekstraordinær indsats. Vinderne afsløres i forbindelse med Connect Køges nytårskur 2022.

Alle kan være med til at sprede lidt kærlighed og god karma ved at give en ”high five” til de lokale virksomheder, der er nomineret til årets ”Made in Køge-priser”. Fra tirsdag den 1. februar kan man nemlig stemme på sin favorit på Connect Køges hjemmeside og være med til at afgøre, hvem der løber med årets fem trofæer, som uddeles under Connect Køges nytårskur 2022.

Siden sommerferien har Connect Køge hver uge afsløret en ny nomineret til en af de fem priser i ”Made in Køge” på deres hjemmeside og via de sociale medier. På hjemmesiden kan man læse alt om de driftige folk, de fantastiske teams, de stolte lokale initiativer, de kreative iværksættere og de ambitiøse eksportvirksomheder. De nominerede er nøje udvalgt af Connect Køges erfarne jury blandt de mange indstillinger, som Connect Køge har modtaget.

– Vi sætter med prisuddelingen ”Made in Køge” fokus på alle de enormt dedikerede og dygtige mennesker, der findes rundt omkring i Køgeområdets mange virksomheder. Vi vil bringe de gode historier om ambition og passion frem i lyset – til anerkendelse og inspiration, understreger Connect Køges direktør Allan Munch.

Nytårskuren holder ekstraordinært flyttedag

Connect Køge har siden efteråret arbejdet med planerne for at samle erhvervslivet til et fælles skulderklap og en anerkendelse af den ekstraordinære indsats. Det sker alt sammen med prisuddelingen ved årets nytårskur – dog med forsinkelse. For endnu engang har corona sendt en skruebold, så fejringen af Køgeområdets mange succesfulde virksomheder er skudt fra januar til en dejlig forårsdag, nærmere betegnet torsdag den 12. maj 2022.

– Selvom corona har gjort det besværligt for os, vil vi ikke undvære den store fest for erhvervslivet. Så vi har valgt at vente med fejringen, til vi igen kan mødes og give hinanden hånden – eller albuen, fortæller Allan Munch og forklarer:

– Når vi arbejder med Køgeområdets potentialer, er et af vores stærkeste redskab i værktøjskassen at opbygge gode relationer, samspil og samarbejde gennem det personlige møde, netværk og fællesskaber. Og nytårskuren handler netop om netværk og videndeling på kryds og tværs af Køgeområdets mange dygtige virksomheder – tilsat balloner og konfetti. Vi aflyser derfor ikke festlighederne, i stedet glæder vi os til fejringen med netværk og videndeling under nytårskuren, som nu rykkes til den 12. maj.

Læs mere om de fem priser, og stem på de nominerede fra den 1. februar og frem til den 28. februar 2022 her på Connect Køges hjemmeside under Nytårskur. Er man en del af erhvervslivet i Køge kommune, er man også meget velkommen til at tilmelde sig nytårskuren.

Om priserne

Ved Made in Køge-prisuddelingen hædres det lokale erhvervsliv med fem priser:

ILoveMyJob-prisen: gives til en medarbejder/kollega, der bidrager til arbejdsglæden både fagligt og socialt, og har ydet en ekstraordinær indsats på sin arbejdsplads.

ILoveMyTeam-prisen: gives til et medarbejderteam, der oser af engagement og en fælles stærk kultur, som har skabt succes for virksomheden.

ILoveKøge-prisen: gives til en virksomhed eller organisation, som har lagt stor energi i et lokalt initiativ og spreder god karma i Køgeområdet.

Iværksætter-prisen: gives til en yngre virksomhed (etableret inden for de sidste 5 år) forankret i Køgeområdet, som har formået at markere sig særligt positivt med vækst og fremtidspotentiale.

Eksport-prisen: gives til en virksomhed forankret i Køge kommune, som har store internationale ambitioner og succes med sin eksport, og som viser vejen for andre virksomheder med eksportfremmende tiltag.