fbpx

Vinderne af Made in Køge priserne 2024 er kåret

Nytårskur 2024

Der var i den grad fyret op for festligheder til Årets Nytårskur på Tapperiet torsdag den 18. januar, hvor det lokale erhvervsliv blev hyldet, og de fire vindere af årets Made in Køge priser blev kåret.

Cecilie Østergaard og det franske spiseri Den lille Gourmande vinder IloveMyJob-prisen. En hæder som har en særlig betydning for den dedikerede indehaver.

“Hos Den Lille Gourmande arbejder kun jeg, men jeg er heldigvis sjældent alene, for jeg har alle mine gæster, følgere og naboer. Og det er alle dem, som besøger mig, der skaber rammerne for den passion og kærlighed, jeg har til min lille butik. Og via de sociale medier har mine gæster været med til at vælge åbningstider og ikke mindst præge udvalget af lækkerier. I 2024 vil vinen fortsat være god, brødet hjemmebagt og smilet helt ægte.”

I kategorien ILoveMyTeam vinder makkerparret Vibeke Nørhaven og Michael Weje, der til dagligt driver Byens Vinhus & Bar.

”Vi har været utrolig glade for at være nomineret til ILoveMyTeam-prisen, men at vinde er virkelig prikken over i’et, og noget vi som team er utrolig stolte af. I Byens Vinhus & Bar har vi alle været med til at skabe et unikt sted, hvor vi lærer af hinanden og sammen får tingene til at ske. Vi har tillid til hinanden, som gør, at vi giver plads til de gode idéer, der i sidste ende kommer både personalet og vores gæster til gode,” udtaler Vibeke Nørhaven.

Årets Iværksætter-pris gik i år til Café Mommy&Me, hvor mor Conni Lene Hansen og datter Katrine Andersen med glædestårer tog imod lykønskningerne til Årets Nytårskur.

”Siden nomineringen har vores trofaste kunder heppet og stemt på os. Tiden op til Nytårskuren har været helt fantastisk, og at vi går hen og vinder er en ubeskrivelig følelse. Vores eventyr startede for tre år siden, hvor vi begyndte at lege med idéen om vores egen lille cafe. Det har været et kæmpe sats at springe ud i det, men det har uden tvivl været det hele værd. At vinde prisen er et tydeligt bevis på, at det er muligt at forfølge sin drøm og lykkedes med den,” siger Katrine Andersen med stolthed i stemmen.

Entreprenørvirksomheden CH Byg A/S og direktør Christina Wiemann vandt den prestigefyldte pris Året virksomhed.

”Det er en stor anerkendelse at vinde i lige netop denne kategori, da det på mange måder viser, at vi fortsat er på rette kurs. I den daglige ledelse er det helt essentielt, at vi ser det enkelte menneske, da vores dygtige medarbejdere har en afgørende rolle, når f.eks. nye bæredygtige tiltag og grønne projekter skal implementeres. At lede en virksomhed med så omstillingsparate medarbejdere gør hele forskellen, så vi også i fremtiden anses som en attraktiv virksomhed for både medarbejdere og samarbejdspartnere.”

Det er Connect Køge, der står bag Årets Nytårskur, der igen i år har formået at samle erhvervslivet, hvor netværk, videndeling og nytænkning havde de bedste forudsætninger i uformelle og festlige rammer.

”Sikke et brag af en fest! En stor tak til vores driftige virksomheder og modige iværksættere, der endnu engang beviser, at Køgeområdet har noget helt særligt at byde på. Det var på alle måder en magisk aften, hvor inspirerende oplæg fra Christiane Vejlø og Flemming Dybbøl i den grad gav stof til eftertanke. Tak til alle vores sponsorer – uden dem var det ikke muligt at samle det lokale erhvervsliv til Årets Nytårskur 2024,” udtaler Allan Munch, direktør i Connect Køge.

Årets sponsorer:

 

Vinder af ILoveMyJob 2024 Den lille Gourmande
ILoveMyTeam 2024 vinder Byens Vinhus/bar
Årets Iværksætter-pris vindere Café Mommy&me
Årets Virksomheds-pris 2024