fbpx

Vælg din vinder – og vær med til at sprede lidt håb og kærlighed

Grundet de seneste restriktioner som følge af COVID-19 smittetrykket, har Connect Køge valgt ikke at afholde en fysisk nytårskur i januar 2021. Prisuddelingen Made in Køge vil fortsat blive afviklet blot virtuelt. Fra tirsdag den 22. december er det muligt at stemme på favoritterne blandt de nominerede.

Connect Køge har arbejdet med planerne for at samle erhvervslivet til et fælles skulderklap og en anerkendelse af den ekstraordinære indsats med prisuddeling ved årets nytårskur i januar. Men endnu engang har corona sendt en skrue bold, så fejringen af Køgeområdets mange succesfulde virksomheder igen må skifte format.

– Som så mange af Køges virksomheder, arbejder vi med både plan A, B og C for vores aktiviteter i øjeblikket. Og tager hele tiden bestik af situationen. Vi må derfor undvære at samle og hylde vores nominerede med en fest i januar. Men så gør vi noget andet! Vi skal stadig kåre vinderne og uddele årets trofæer, fortæller Connect Køges direktør Allan Munch, og forklarer:

– I en tid, der kan synes både fortvivlet og ensom, vil vi gerne være med til at sprede lidt håb og kærlighed. Så når vi kender resultatet af den store afstemning og juryens valg, vil vi køre rundt og overraske vinderne, så de kan få deres velfortjente skulderklap og trofæer – med god afstand.

Giv dit skulderklap for den ekstraordinære indsats

Alle kan være med til at sprede lidt håb og kærlighed og give en ”high five” på sikker afstand. Fra tirsdag den 22. december og over julen og nytår kan man nemlig stemme på sin favoritnomineret på Connect Køges hjemmeside og på den måde være med til at afgøre, hvem der skal løbe med årets trofæer.

Siden sommerferien har en jury af erfarne erhvervsfolk, på baggrund af de mange indstillinger fra de lokale borgere, hver uge valgt en ny nomineret til en af de fem priser i Made in Køge. På Connect Køges hjemmeside kan man læse alt om de driftige folk, de fantastiske teams, de bæredygtige initiativer, de kreative iværksættere og de ambitiøse eksportvirksomheder, som fortjener at blive hædret.

– Vi sætter med prisuddelingen Made in Køge fokus på alle de enormt dedikerede og dygtige mennesker, der findes rundt omkring i Køgeområdets mange virksomheder. Vi vil bringe de gode historier om ambition og passion frem i lyset – til anerkendelse og inspiration, understreger Allan Munch.

Følg med når vinderne afsløres

I den sidste uge i januar vil der hver dag blive afsløret og fejret en ny vinder på Connect Køges Facebook. Alle kan følge med, når direktøren tager på besøg og overrasker vinderne med konfetti og balloner. Og på den måde kan alle være med til at hylde vinderne på sikker afstand.
Læs mere om de fem priser, og stem på de nominerede fra den 22. december og frem til den 10. januar 2020 her på siden under Nytårskur.

Foto: Claus Sall

Billedtekst:

Sidste år blev alle vinderne fejret med priser og konfetti i Tapperiet. Dette års vindere vil også blive fejret med priser og konfetti, når vi kommer rundt.

Fakta

Priserne
Der vil blive uddelt 5 priser i kategorien:
1) ILoveKøge-prisen: som gives til en virksomhed eller forening/organisation, som har gjort en særlig indsats for bæredygtige forretningsmodeller og bidraget til opmærksomhed omkring grøn omstilling i Køge.
2) IloveMyJob-prisen: som gives til en medarbejder, der både socialt og fagligt tager initiativ og har ydet en ekstraordinær indsats på sin arbejdsplads.
3) ILoveMyTeam-prisen: som gives til et medarbejderteam på en fælles arbejdsplads, der har haft succes med at skabe fælles målsætninger.
4) Iværksætterprisen: som gives til en yngre virksomhed (etableret inden for de sidste 5 år) forankret i Køgeområdet, som har formået at markere sig særligt positivt
5) Eksportprisen: gives til en virksomhed forankret i Køge kommune, som har succes med sin eksport, og som viser vejen for andre virksomheder med et særligt eksportfremmende tiltag.