fbpx

Kanoudlejning på Køge Å – en længe vente aktivitet

Sejl i kano på Køge Å

Nu bliver det igen muligt at leje en kano og sejle en dejlig tur på den smukke Køge Å. Fra den 8. juni 2020 starter VisitKøge nemlig udlejningen op igen til glæde for de mange, som har savnet denne aktivitet i byen.

Fra mandag den 8. juni 2020 bliver det igen muligt at leje en kano og sejle på Køge Å. De 3 kanoer, som i et par år har ligget ubrugt i haven bag Det grønne Hus, Vestergade 3, bliver søsat i løbet af den kommede uge til glæde for byens borgere og gæster.

Kanoerne er blevet vasket af, og der er indkøbt nye redningsveste, så sejladsen kan ske forsvarligt. Der er veste til både børn og voksne, så sejlturen er perfekt som en god familieaktivitet.
Udlejningstiderne er mandag til fredag kl. 10, 12 og 14 samt lørdag kl. 10.00, og prisen pr. kano er kr. 150,- for 1½ times sejlads.

På 1 ½ times sejlads kan man nå at sejle en god tur ned af Køge Å mod skoven og Køge Ås, mens man nyder synet af byens huse og have langs åen fra ”søsiden”. Der kan sejles et lille stykke forbi herregården Gammelkjøgegaard, og så må der sejles retur. Tilbage ved Det grønne Hus igen kan man også nå et smut ned til Køge Inderhavn og kigge på de både, der ligger her. Der må dog ikke sejles ud i selve Køge Havn.

Har du lyst til at se Køge fra vandsiden, så kig ind til VisitKøge og hør nærmere om kanoudlejningen. VisitKøge har åbent mandag-fredag kl. 10-16 og lørdag kl. 10-13. Kanoerne kan bestilles ved henvendelse i butikken i Vestergade 1 eller pr. tlf. 69 15 61 70.