fbpx

Med Connect Køge Invest får iværksætterne en ny ramme for investeringer

Billede af vend-Aage Dreist Hansen, Søren Nielsen og Allan Munch

Torsdag aften havde Connect Køge Invest stiftende generalforsamling. I tæt samarbejde med Addere Revision og DreistStorgaard Advokater kan Connect Køge derfor nu lancere en ny investorplatform. En investorplatform hvor 16 lokale erhvervsfolk er gået sammen om det fælles mål at tilbyde iværksættere viden og netværk udover kapital.

I kraft af den stiftende generalforsamling blev der torsdag den 9. december skabt endnu bedre vilkår og en ny ramme for, at iværksættere nu kan tage deres virksomheder til nye højder. Med Connect Køge Invest er der nemlig skabt en platform, hvor en række investorer er gået sammen om at understøtte og accelerere virksomhederne vækstrejse gennem finansiering, erfaring og netværk i Køgeområdet.

– Det er godt nyt for vækstparate iværksættere, når områdets succesfulde erhvervsfolk og serieinvestorer går sammen om at skabe en ny platform for investeringer i virksomheder med potentiale. Det gavner hele erhvervslivet, hvis vi kan bygge et stærkere iværksættermiljø, hvor der er nemmere adgang til både viden, netværk og ikke mindst kapital, siger Allan Munch direktør for Connect Køge og forsætter:

– Bag Connect Køge Invest står Addere Revision og DreistStorgaard Advokater. Deres store engagement og aktive medvirken er årsagen til, at vi i dag står med Connect Køge Invest. Sammen har vi nemlig nu opbygget et ekstra ben, der i fællesskab med områdets erhvervsnetværk, banker, rådgivere og vores egen Vækstfabrik kan være med til at skabe et topmiljø for at starte og udvikle nye virksomheder. Selvom udgangspunktet for investorplatformen er Køgeområdet, vil Connect Køge Invest også kigge bredere ud for at finde de rigtige investorer og virksomheder.

Stigende ønske om investorer med erfaring

Flere iværksættere ønsker at vokse ved at få risikovillige private investorer, såkaldte Business-Angels, med ombord i deres forretning. Over de seneste år, hvor DR’s ”Løvens Hule” er kørt over skærmen i bedste sendetid, har bevidstheden omkring, hvad der kan bidrage til at bygge en større forretning op i den grad været stigende.

Samtidig er den moderne virksomhedsejer meget opmærksom på, at den kapital der bliver skudt ind i virksomheden, ikke kommer uden erfaring. Og ikke mindst viden og netværk der kan bakke den strategiske retning op. Tanken med Connect Køge Invest er derfor at lade flere investorer gå sammen om at skyde kapital i virksomheden med den fordel for virksomheden, at der så er flere investorer til at bidrage med viden og netværk.

– Vi er superglade for, at netop de her 16 erhvervsfolk stiller op. Vi har en gruppe af investorer, der er meget kommercielle og har et stærkt netværk i erhvervslivet. For iværksætteren betyder det, at de ud over en kapitalindsprøjtning får adgang til en uvurderlig erfaring og en direkte linje til potentielle kunder og leverandører i jagten på at skalere virksomheden, slutter Allan Munch.

Er der virksomheder, som er interesseret i at høre mere om konceptet og blive en del af Connect Køge Invest? Eller iværksættere som ønsker mere information om Connect Køge Invest og deres muligheder? Så læs mere på Connect Køges hjemmeside under Connect Køge Invest.