fbpx

Made in Køge: Vi hylder erhvervslivet – Indstil din kandidat

Hvert år til ”Made in Køge” hylder vi det lokale erhvervsliv med nomineringer og ikke mindst kåringer, når vinderne offentliggøres til et brag af en fest! 

YES! Sådan lød det fra Jeanet Løgsted, adm. direktør i Scantox, da hun løb med en af de eftertragtede priser til sidste års Made in Køge arrangement.I kategorien Årets virksomhed kunne Jeanet løfte det eftertragtede vindertrofæ.

”Jeg blev så overrasket, da Scantox blev råbt op som vinder – især fordi, at vi var i fornemt selskab med andre af byens førende virksomheder inden for vækst og innovativ. Det har betydet utrolig meget for os – ikke kun at vinde, men at nogen har indstillet os, er vi virkelig beæret over,” fortæller Jeanet Løgsted og fortsætter:

”Vi har efterfølgende mærket en tydeligt større synlighed i lokalområdet, men dét der gør mig allermest stolt er at mærke den glæde, vi oplever blandt vores medarbejdere, hvoraf rigtig mange bor i Køgeområdet. Jeg kan kun opfordre andre til at sende deres indstilling afsted, da Køgeområdet er fyldt med kompetent arbejdskraft, kreative iværksættere og ambitiøse virksomheder. Det her er en oplagt mulighed for at give et skulderklap til nogle af dem, som virkelig fortjener det.”

Det hele handler om mennesker

Kender du en ekstraordinær virksomhed, eller har du en ganske særlig kollega, som fortjener at blive hædret?

Connect Køge sætter endnu en gang fokus på de enormt dygtige og dedikerede mennesker, der arbejder i Køgeområdets mange spændende virksomheder.

Vær med til at indstille og ikke mindst hylde alle dem, der holder hjulene i gang og hver dag gør en stor forskel! 

Den 18. januar 2024 afholder Connect Køge den årlige nytårskur, hvor hele Køgeområdets erhvervsliv er inviteret til at fejre ambition og passion. Et af højdepunkterne på programmet er selvfølgelig Made in Køge-prisuddelingen, hvor lokale ildsjæle og virksomheder er nomineret til fire priser. 

”I vores daglige kontakt med Køgeområdets virksomheder møder vi ofte mennesker, der er enormt engagerede, og som har meget personlige fortællinger om drivkraft og skabertrang. Connect Køge fejrer med prisuddelingen Made in Køge netop disse dygtige mennesker, der hver dag får hjulene til at dreje rundt i Køgeområdets mange virksomheder,” fortæller Allan Munch, direktør i Connect Køge, og uddyber:

”Det handler jo alt sammen i sidste ende om mennesker. Vi skal dyrke fællesskabet og den særlige energi, der opstår mellem mennesker, når vi arbejder med det, vi elsker. Vi vil bringe de gode historier om ambition og passion frem i lyset – til anerkendelse og inspiration. Connect Køge vil med prisuddelingen netop også vise, at Køgeområdet er et attraktivt erhvervsområde med mange gode arbejdspladser og stor arbejdsglæde hos dedikerede mennesker, der hver dag gør en forskel for kunder og kollegaer.” 

Gør en forskel for andre: indstil din kandidat

Alle kan på Connect Køges hjemmeside indstille en kollega, et team eller en virksomhed, som fortjener at blive hædre ved årets prisuddeling Made in Køge. På baggrund af alle indstillingerne udvælger en jury bestående af erfarne erhvervsfolk tre nominerede i hver priskategori.

Sidste frist for at indstille din kandidat til en af årets Made in Køge-priser er den 6. august.

Læs meget mere på www.connectkoege.dk

Fakta
Ved Made in Køge-prisuddelingen hædres det lokale erhvervsliv med fire priser:

ILoveMyJob-prisen:
Gives til en person, som har udmærket sig som en fantastisk kollega. En der både socialt og fagligt tager initiativ og har ydet en ekstraordinær indsats på sin arbejdsplads.

ILoveMyTeam-prisen:
Gives til et medarbejderteam, som har styrket virksomheden og opnået fælles medvind og god karma.

Iværksætter-prisen:
Gives til en yngre virksomhed forankret i Køge kommune, som har formået at markere sig særligt positivt med vækst og fremtidspotentiale.

Årets virksomhed-prisen:
Gives til en virksomhed forankret i Køge kommune, som har store ambitioner og succes, og som viser vejen for andre virksomheder.

Om Connect Køge
Erhvervsfonden Connect Køge er en selvstændig fond, som arbejder fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeudviklingen i Køgeområdet. Connect Køge tilbyder viden, sparring og netværk – og ønsker at være en aktiv medspiller i virksomhedernes hverdag. Ligeledes arbejder Connect Køge med at tiltrække nye aktører fra ind- og udland og præsentere de mange muligheder, der findes i Køge kommune.