fbpx

Connect Køge Business Club: Samarbejde på tværs af virksomheder, giver et stærkt lokalt erhvervsliv

Læs mere om Business Club

Som medlem af Connect Køge Business Club bliver du en del af et ambitiøst erhvervsfælleskab, hvor alle er drevet af stor interesse for udvikling af egen virksomhed og har et ønske om at engagere sig i det lokalsamfund, de er en del af.

Siden opstarten tilbage i marts måned 2023 har det nye erhvervsfælleskab skabt værdi for medlemmerne, der i dag består af mere end 70 virksomheder, som på hver deres måde bidrager positivt til den fælles erhvervsudvikling.

For os i Fonden Connect Køge handler erhvervsudvikling først og fremmest om mennesker. Dét at kende til hinandens muligheder og udfordringer og ville hjælpe hinanden er afgørende for fælles vækst og ny udvikling. Derfor stræber vi hele tiden efter at skabe relevante forbindelser mellem virksomheder. Det er er også fundamentet i Connect Køge Business Club, da vi herigennem ikke blot deler viden, men opbygger relationer, der ellers ville have været vanskelige at etablere,” udtaler Allan Munch, direktør i Connect Køge, der er særdeles optaget af at forme Connect Køge Business Club, så det giver mest mulig værdi for medlemsvirksomhederne.

Relations Manager i Connect Køge Mette Fischer er en af de bærende kræfter bag udviklingen af det faglige fællesskab og tilføjer:

Det store engagement og ønske om at være en del af fællesskabet, som mine kollegaer og jeg oplever, når vi er ude og tale med virksomheder, er både opløftende og i den grad inspirerende. Det betyder meget for mig, at vi kan hjælpe virksomhederne med at spille hinanden gode og være med til at udfolde såvel virksomhedernes som områdets potentialer.

Erhvervsfora i Connect Køge Business Club

Som medlem får du adgang til særlige udvalgte fora, der kan være en værdifuld base, hvis man som virksomhed ønsker at styrke sin position på markedet, øge sin konkurrenceevne og ikke mindst skabe langsigtede erhvervsrelationer.

Rådgiverforum
Et forum der samler fagfolk fra forskellige brancher, der tilbyder rådgivning på flere niveauer. Formålet er at udveksle viden, drøfte aktuelle udfordringer og give indsigt i hinandens måde at drive kundeorienteret forretning på.

Teknologiforum
Dette forum fokuserer på at samle virksomheder, iværksættere og eksperter for at inspirerer hinanden og drøfte de seneste trends, innovationer og fremtidige udsigter inden for det teknologiske område.

Bæredygtighedsforum
Et forum der skal oplyse og fremme bæredygtighed i erhvervslivet, hvor virksomheder i større og mindre omfang arbejder med at integrere miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn i deres forretningspraksis.

Direktørnetværk
Et forum for udvalgte direktører og ejerledere fra forskellige brancher og sektorer. Formålet er at skabe et unikt forum for erfaringsudveksling og netværk på et højt ledelsesniveau, som styrker medlemsvirksomhedens strategiske udvikling og øger interessen for involvering i den lokale erhvervsudvikling.

Turismeforum
Et forum for aktører fra turisme- og hospitalityindustrien, hvis formål er at drøfte bæredygtig turismeudvikling samt diskutere de mange erhvervsmuligheder, der er tilstede indenfor oplevelsessektoren.

Læs mere om Connect Køge Business Club og det faglige fællesskab her…