fbpx

Connect Køge Business Club inviterer til sommernetværk

Onsdag den 19. juni står den på hyggeligt samvær og netværk, når lokale erhvervsledere og særligt udvalgte gæster inviteres til eksklusivt sommertræf i Connect Køges idylliske have direkte ned til Køge Å.

Dagens deltagere vil blive forkælet med forfriskende bobler og smagfuld tapas, hvor der vil være rig mulighed for hyggeligt samvær og ikke mindst ønske hinanden en god sommer.

Allan Munch, Direktør i Connect Køge ser frem til endnu engang at samle den lokale erhvervselite i uformelle rammer – noget som er et særdeles vigtigt aspekt i Fondens interessevaretagelse.

”Det er vores fornemmeste opgave at sætte alle talenter bedst muligt i spil, og med arrangementer som disse skaber vi forhåbentlig nogle gode rammer, der gør, at ambitiøse og proaktive virksomheder videndeler med hinanden. Succes er noget vi skaber sammen, der ikke kun bidrager til vækst i egen virksomhed, men til hele lokalområde,” siger Allan Munch.

For Mie Vestervang-Høgh, HR Direktør i Globus Wine, er deltagelsen i sommernetværket en oplagt mulighed for ledelsesmæssig selvrefleksion og ikke mindst at se nærmere på sit engagement i det lokalsamfund, man er en del af.

”Jeg deltager i sommernetværket, fordi det er et godt tidspunkt, og det giver nogle gode rammer til at stoppe op og reflektere over, hvordan man både kan bidrage og modtage i et lokalt erhvervsnetværk. Sommernetværket er samtidig en uformel måde at nurse forretningen på og connecte på et højere niveau,” fortæller Mie Vestervang-Høgh.

Globus Wine Mie #4

Mie Vestervang-Høgh, HR Direktør i Globus Wine

Stærk tilknytning til det lokale erhvervsliv

Mette Wigand Bode, Formand for Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget, ser frem til at deltage i det kommende sommernetværk i Det Grønne hus.

“For at fremme de gode betingelser for at drive virksomhed i Køge er det nødvendigt med en stærk tilknytning til det lokale erhvervsliv. Det er en disciplin Connect Køge formår at varetage, hvor de igennem faglige netværk og sociale arrangementer som sommernetværket giver virksomhederne de bedste rammer for at opbygge unikke relationer,” udtaler Mette Wigand Bode og fortsætter:

Mette Wigand Bode

Mette Wigand Bode, Formand for Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget

”I Køge Kommune ønsker vi at kunne tiltrække højt kvalificeret arbejdskraft, så nuværende og tilflyttere ønsker at bo, leve og arbejde i Køge og omegn. Men dette er kun muligt, hvis vi værner om de eksisterende virksomheder og samtidig gør det attraktivt for nye at etablere sig i området. Og her er det essentielt at man som kommune kan tilbyde en proaktiv og nem tilgængelig erhvervsservice ligesom Connect Køge.”

Connect Køge Business Clubs sommernetværk finder sted onsdag den 19. juni fra kl. 16.00 -21.00.

Klik her og tilmeld dig årets Sommernetværk: https://connectkoegedk.nemtilmeld.dk/90/