fbpx

Business Breakfast med borgmesteren

Køge Kommune og Connect Køge inviterer alle virksomheder i kommunen til den første af flere Business Breakfast. Formålet er at styrke dialogen og skabe et tættere samarbejde mellem det lokale erhvervsliv og Køge Kommune. 

Den første Business Breakfast vil blive afholdt som et virtuelt møde torsdag den 4. februar fra kl. 8.00 til 9.15 og byder på tre oplæg og sparring. Alle er velkomne online.

Program for den 4. februar

Kl. 08:00: Velkomst, v/Allan Munch, direktør for Connect Køge
Kl. 08.10: Køgeområdets vækstrejse og dialog om fremtidig udvikling, v/Borgmester Marie Stærke, Køge Kommune
Kl. 08.25: Tidlig og konstruktivt samarbejde om din vækst, v/Stig Werner Isaksen, direktør for teknik og miljø i Køge Kommune
kl. 08.40: Del dine synspunkter – Vi lytter
Kl. 09:10: Afslutning, v/Allan Munch

FAKTA

Først virtuelt, senere fysiske møder

Den første Business Breakfast vil blive afholdt virtuelt for at tilbyde virksomhederne i Køge kommune en let og direkte adgang til politikerne, kommunes ledelse og Fonden Connect Køge under en trængt coronatid.

– Vi oplever desværre, at den aktuelle coronasituation rammer dele af erhvervslivet og borgere meget hårdt. Vi venter derfor ikke til senere på året, men tilbyder allerede nu Business Breakfast – selvom det må ske virtuelt. Tiden er til at være nærværende og opsøge dialog, så vi sammen kan få alle bedst muligt gennem coronasituationen, siger Allan Munch direktør for Connect Køge.

– Dialog og åbenhed mellem virksomhederne, politikere og embedsmænd er vigtig for at have et godt erhvervsklima i kommunen og for at sikre den fortsatte erhvervsudvikling. Vi politikere og embedsmændene skal have fingeren på pulsen og følge med i, hvad der rør sig hos de lokale virksomheder, så vi kan skabe de bedst mulige betingelser for vækst og jobskabelse i kommunen. Jeg ser derfor meget frem til de kommende ”morgenmadsmøder” med de lokale virksomheder, udtaler borgmester Marie Stærke.

Fremtidige og efterfølgende Business Breakfast vil naturligvis afvikles som fysiske møder med gratis morgenbrød til deltagerne. Planen er, at Business Breakfast skal finde sted i hvert kvartal og afholdes hos lokale virksomheder med mulighed for rundvisning.

Business Breakfast er for alle interesserede virksomheder i Køges kommune.