Velkommen til TT MEDIA: Digitalt Datadrevet Bureau

I Connect Køge Business Club byder vi velkommen til vores nye medlem TT MEDIA og ejer Tobias Thomas.

Med central placering midt på Køge Torv har ejer Tobias Thomas siden 2015 drevet et strategisk digitalt marketingbureau, hvor et dedikeret team af specialister inden for online markedsføring sidder klar til at rådgive og servicere din virksomhed hele vejen rundt.

For Tobias Thomas er det vigtigt at kunne yde en værdibaseret kunderådgivning, hvor den digitale strategi er altafgørende, hvis du som virksomhed skal arbejde succesfuldt i fremtiden.

Med TT MEDIA som samarbejdspartner er der skabt et solidt fundament, hvis du som virksomhed ønsker at optimere din online markedsføring, hvor datadrevet resultater kan dokumentere fremgang for din virksomhed inden for digital markedsføring.

Filosofien bygger på en ‘One Stop Marketing Shop’, som sikrer en pålidelig samarbejdspartner, der hjælper dig med at udarbejde den digitale strategi.

Som kunde er du garanteret kompetent rådgivning og eksekvering af alle facetter inden for online markedsføring herunder webudvikling, markedsføring på SoMe-platforme, grafisk design og visual content, herunder film og billeder.

Her får du som virksomhed adgang til en bred pallette af stærk faglig viden, hvor du har mulighed for at lade TT MEDIA varetage hele eller dele af din markedsføring.

I den forbindelse er det vigtigt for Tobias Thomas, at man som virksomhed prioriterer at skabe et digitalt fundament og handle kontinuerligt ud fra denne, hvis man ønsker at lykkes med sin digitale markedsføringsstrategi.

Her er det essentielt, at de rette synergier er i spil for at kunne levere et optimalt produkt – uanset om den givende kunde står overfor en større digitalisering, eller det omhandler konkrete markedsføringsindsatser af kortere eller længerevarende karakter.

TT MEDIA er et lokalforankret mediebureau, der bl.a. laver opgaver for Bryghuset Braunstein, Gunner Due Biler, Spar Nord Køge Bugt, Køge Handelsskole, Super Brugsen og flyttefirmaet 3×34 Transport.

Klik her og læs mere om TT MEDIA: https://ttmedia.dk – og få svaret på dit digitale WHY

Se alle medlemmer