Om konceptet

Connect Køge Invest er et investeringsnetværk med stærke forbindelser.
Se vores Investorer

Skalér din virksomhed med Connect Køge Invest

Som ambitiøs startup er det afgørende at vælge den rette partner, der kan lede dig på vejen mod din virksomheds succes. Og her kommer Connect Køge Invest ind i billedet med et tilbud, der skiller sig ud.

Når du vælger Connect Køge Invest som din investeringspartner, får du ikke blot én investor, men hele 16 motiverede investorer, som du må trække på, og som er engagerede i din virksomheds succes.

Konceptet fungerer sådan, at når der investeres i en case, optages ejerskab i både Connect Køge Invest A/S og hele gruppens investorer samt 1-2 investorer, som bistår med yderligere kapital og direkte rådgivning. Du vil opleve en bred vifte af ekspertise og erfaring fra forskellige brancher, hvilket giver dig mulighed for at drage fordel af en mangfoldighed af perspektiver og ressourcer.

Disse 1-2 investorer er udvalgt enten på grund af deres dybdegående viden om din branche eller deres omfattende netværk, der kan hjælpe dig med at åbne døre og skabe værdifulde forbindelser. De vil være tilgængelige for at give vejledning, rådgivning og løbende støtte, mens du arbejder hen imod at nå dine mål.

Ved at vælge Connect Køge Invest som din investeringspartner får du udover kapital også en helhedsorienteret tilgang til din virksomheds udvikling. Vi er dedikerede til at se dig lykkes og vil gøre alt, hvad vi kan for at give dig den nødvendige ekspertise, ressourcer og netværk til at accelerere din vækst.

Så hvis du er en ambitiøs startup på udkig efter en investeringspartner, der virkelig investerer i din succes, er Connect Køge Invest det rette valg for dig.

Læs mere

Hvordan er processen?

 • 1
  Uge 1-2: Interview

  Vi starter med en behovsafdækkende dialog, hvor vores mål er, at alle iværksættere går klogere fra mødet og har fået brugbart input med sig. Ønsker vi gensidigt at gå videre med samarbejdet, vil vi på mødet klæde dig på til at du kan forberede en pitch for flere af vores investorer.

 • 2
  Uge 3-6 Forberedelse til pitch

  Vi hjælper dig med skabeloner og sparring efter behov. Ud fra dette udarbejder du et pitch deck, som på en enkel måde fortæller om din virksomhed og dens potentiale.

 • 3
  Uge 6-8 Invitation til pitch af forretningsidé

  Du præsenterer dig, din forretningsidé og strategiske udfordringer for bestyrelsen for Connect Køge Invest. Bestyrelsen vil have en række opfølgende spørgsmål og give dig feedback.

 • 4
  Uge 8 +

  Bestyrelsen voterer, og hvis vi ønsker at gå videre med din case, forhandles aftalen på plads. Der sættes det rette team af investorer og der lægges en plan for det videre forløb.

Se Vores Cases

Udtalelser fra andre iværksættere

''Jeg var heldig at finde det helt rigtige match, og jeg er så glad for mine partnere der har hjulpet mig igennem dette fantastiske forløb''
Sara Grant Co-founder af Mit-liv-min-hobby
''With plentiful shortcodes to ease your workflow, Ekko is meant to simplify the website building experience. One of the fastest multi-purpose themes.''
Luke Jacobs Marketing Manager
''With over 40 custom built elements, Ekko is perfect for building your dream landing page website without any coding whatsoever.''
Claire Olson Financial Manager
''Ekko is a fully packed practical tool of premium built and design. Thus is great for rising undefined businesses looking for a specific customers.''
Phillip Hunt Sales Manager
''With plentiful shortcodes to ease your workflow, Ekko is meant to simplify the website building experience. One of the fastest multi-purpose themes.''
Amber Page Web Developer
''With over 40 custom built elements, Ekko is perfect for building your dream landing page website without any coding whatsoever.''
Leroy Bell Support Technician

Baggrund for Connect Køge Invest

Læs mere om, hvad der gør CKI særligt

Få adgang til det rette netværk

Udover vores ekspertise har alle vores investorer et omfattende netværk. Dette åbner op for en række muligheder og ressourcer for vores iværksættere, da de får adgang til et bredt netværk af kontakter, partnere og potentielle kunder. Derudover tilbyder vi kapital til at realisere deres forretningsplaner og give dem det nødvendige finansielle skub.

Vi er klar til at tage del i din rejse og bidrage til din succes, og mødes gerne til en kop kaffe, hvor vi kan høre mere om din gode idé og/eller startup.

Få en investor der matcher jer

Investorerne er klar til at bidrage til innovative startups og iværksættere med deres tid, kompetence og at støtte jeres vækstrejse med kapital. Teamet af investorer består af en mangfoldighed af kompetencer og ledelseserfaring fra forskellige brancher, både store og små virksomheder. Dette giver os mulighed for at matche den rette investor til den enkelte case og sikre, at vores investorer bliver aktive partnere, der har dybdegående viden om den specifikke branche og casens vækstfaser.

Historien bag CKI

I vinteren 2021 gik 16 lokale erhvervsfolk sammen og stiftede Connect Køge Invest A/S.

Investornetværket blev til for at opbygge et ekstra ben, der i fællesskab med områdets erhvervsnetværk, banker, rådgivere og vores eget iværksætterkontor kan være med til at skabe et topmiljø for at starte og udvikle nye virksomheder. Selvom udgangspunktet for investorplatformen er Køgeområdet, vil Connect Køge Invest også kigge bredere ud for at finde de rigtige virksomheder.

Investorerne er klar til at bruge tid og kapital, der vil støtte innovative startsups og iværksættere på deres vækstrejse.

Sæt fart på vækstkurven!

Kontakt os her