Nomineret til ILoveMyJob-prisen

Flemming Ramø – Vi løfter i flok

Sponsoret af

Se begrundelse

Nomineret til ILoveMyJob-prisen

I Vestergade ikke langt fra Køge Torv har Flemming Ramø siden efteråret 2019 været varehuschef i Kvickly. Flemming sætter en ære i, at kunderne får en god oplevelse og mærker den personlige service, når de besøger varehuset.

”Jeg nyder at gå en tur ned igennem varehuset og tale med vores kunder. Og det er jo kun af et godt hjerte, når kunder som fru Hansen hiver fat i mig og gør opmærksom på, at en vare fx har overskredet udløbsdatoen, eller hun ikke er helt tilfreds med de nye ændringer i butikken. Så tager jeg dem nogle gange under armen og spørger, om vi skal tage en dans. Jeg synes, at det er vigtigt, at vi lytter til vores kunder og samtidig kan tage det med et smil,” udtaler Flemming.

Vi værner om hinanden og miljøet

Siden Flemming tiltrådte har varehuset gennemgået en større forandring på personaleområdet, hvor han især har fokuseret på medarbejdertrivslen.

”Vi arbejder hele tiden på at motivere personalet, så vi fortsat sikrer et sundt arbejdsmiljø. For mig er det vigtigt, at medarbejderne synes, at det er fedt og sjovt at komme på arbejde uanset, om du er deltidsansat, ungarbejder eller har nogle personlige udfordringer og derfor er flexjobber. Her løfter vi i flok og løser tingene sammen. Alle får en chance, hvis de har lysten og viljen,” forklarer Flemming, der har mere end 20 års erfaring indenfor detailbranchen.  

Som varehuschef i Kvickly har Flemming to mærkesager, der har fået større betydning for ham, end han lige havde regnet med.

”Som varehuschef har jeg altid beskæftiget mig med økologi og reducering af madspild. Men jeg havde faktisk ikke troet, at det lige var de områder, jeg i dag sætter allermest pris på. Det betyder meget for mig, at maden ikke går til spilde og blot bliver smidt ud. Det er også årsagen til, at jeg gør en særlig indsats og har fået etableret et samarbejde med Stop Spild Lokalt. Hver eneste dag kommer de og henter de madvarer, som vi ellers måtte smide ud pga. overskredet dato. Det er rart at vide, at andre helt gratis kan få glæde af varerne,” fortæller Flemming begejstret.

 

Støtter op om lokalområdet

Selvom Flemming oprindelig ikke er fra Køge, er den udadvendte varehuschef særdeles engageret i lokalsamfundet – ganske enkelt fordi at han ikke kan lade være.

”Jeg elsker mit arbejde, og jeg synes, det er skønt at mærke, at kunderne er stolte af deres by. Under Corona-nedlukningen fik jeg som varehuschef mulighed for at donere 100.000 kr. til andre butikker i byen, der var nødt til at holde lukket. Dette gjorde, at butikkerne kunne afholde konkurrencer samt annoncere i vores lokalaviser. Som erhvervsdrivende synes jeg, at det er vigtigt, især i sådanne situationer, at stå sammen og bakke hinanden op,” afslutter varehuschefen.