Kender du en ekstraordinær virksomhed eller har du en ganske særlig kollega som fortjener at blive hædret?

Året rundt bidrager tusindvis af virksomheder til et stærkt og driftigt erhvervsliv i Køgeområdet. Connect Køge sætter med prisuddelingen Made in Køge hvert år fokus på de mange dedikerede og dygtige mennesker, der findes rundt omkring i de mange driftige virksomheder. Der gives et skulderklap til en knivskarp kollega, et fantastisk team, det fede lokale initiativ, en kreativ iværksætter og en ambitiøs virksomhed, som har præsteret en ekstraordinær indsats i året der gik.

I vores møde med Køges virksomheder hører vi dagligt de personlige fortællinger om mennesker, der er enormt dedikerede og giver dét ekstra til kunder og kollegaer. Det gælder de helt små virksomheder, der er ved at starte op, til de helt store, som har været en del af Køges historie i årtier. Og det synes vi fortjener at blive hædret.

Vi bringer med prisuddelingen Made in Køge de gode menneskelige historier om ambition og passion frem i lyset – til anerkendelse og inspiration. Det handler jo i sidste ende alt sammen om mennesker. Vi skal dyrke fællesskabet og den drivkraft, der opstår når vi arbejder med dét, vi elsker.

Se mereIndstil en kandidat

Sådan nominerer vi til Made in Køge-priserne

Der er frist for indstilling af årets gode kandidater til de fem Made in Køge-priser den 1. juli. Herefter bliver alle indstillinger præsenteret for vores jury, som udvælger tre nominerede til hver pris.

Da vi ønsker at fortælle de gode historier om vores dygtige virksomheder og de dedikerede mennesker, der holder hjulene i gang hver dag, laver vi interviews, får taget lækre billeder og skriver om hver af de nominerede. Hver uge fra og med uge 36 og frem til jul afsløres en ny nomineret til Made in Køge-priserne her på hjemmesiden såvel som på LinkedIn og Facebook.

Sådan finder vi årets vindere

Når alle nominerede til årets fem priser er afsløret, åbner vi i ugen op til jul for en offentlig afstemning her på hjemmesiden. Alle kan på den måde give deres besyv med og sprede kærlighed og god karma ved at give en hjertevarm ”high five” med en stemme på deres favoritter.

Man kan afgive én stemme i hver pris-kategori. Afstemningen vægter 50% af det samlede resultat. Vi markedsfører afstemningen med annoncer i de lokale aviser samt på vores sociale medier.

Juryen afgiver samtidig på ny point blandt de nominerede, og peger på deres favoritter til årets trofæer. Juryens point vægter ligeledes 50% af det samlede resultat. Juryen udgøres af den til enhver tid siddende bestyrelse for Connect Køge – se bestyrelsen her.