fbpx

Kom til Business Breakfast på Junckers, og mød borgmesteren

Connect Køge inviterer alle virksomheder i kommunen til Business Breakfast onsdag den 12. maj kl. 7.45. Med genåbningen kan morgenmødet nu foregå fysisk, og denne gang afholdes Business Breakfast hos Junckers. På mødet kan man få en god dialog med borgmester Marie Stærke og teknik- og miljødirektør Stig Werner Isaksen.

Tilmelding: Business Breakfast er for alle interesserede virksomheder i Køges kommune. Det er gratis at deltage, men kræver en tilmelding til Kirstine Christiansen på: kc@connectkoege.dk

Med genåbningen betyder det, at Business Breakfast for første gang kan afholdes fysisk. Mødet finder sted hos Junckers onsdag den 12. maj fra kl. 7.45 til kl. 9.15 og byder på en kort præsentation af Junckers, to oplæg og en afsluttende dialog, hvor man har muligheder for at fremføre sine synspunkter. Formålet med Busines Breakfast er at styrke dialogen og skabe et tættere samarbejde mellem det lokale erhvervsliv og Køge Kommune.

Business Breakfast indledes med en velkomst af Allan Munch, direktør for Connect Køge efterfulgt af et kort oplæg af borgmester Marie Stærke. Her vil hun komme ind på aktuelle sager, som har relevans for erhvervslivet. Næste oplægsholder på programmet er teknik- og miljødirektør Stig Werner Isaksen, som vil give en status på arbejdet med ”En indgang” til Køge Kommunen for erhvervslivet. Efterfølgende får deltagerne mulighed for at dele deres synspunkter og sparre med andre virksomheder og repræsentanter fra Køge Kommune i et åbent forum.

Direkte adgang til Kommunen og politikerne

Målet med Business Breakfast er at tilbyde virksomhederne i Køge kommune en let og direkte adgang til politikerne, kommunes ledelse og Connect Køge. Med Business Breakfast får virksomhederne et forum, hvor de kan få informationer, som er relevante for driften og samtidig mulighed for at dele deres synspunkter med Kommunens ledelse og politikerne og sparre med hinanden.

– Dialog og åbenhed mellem virksomhederne, politikere og embedsmænd er supervigtig for at have et godt erhvervsklima i kommunen og for at sikre den fortsatte erhvervsudvikling. Køge Kommune skal være i top, når det gælder erhvervsservice og støtte til virksomhedernes udvikling. Derfor holde vi de her møder, hvor vi kan kigge hinanden i øjnene og få talt om aktuelle sager og andet som berører erhvervslivet i vores kommune. Og med genåbningen af Danmark ser jeg et særligt behov for at mødes for at få vendt de udfordringer, som erhvervslivet konkret står med og for at sparre med hinanden, så vi sammen kan få alle bedst muligt oppe at køre på fuld kraft igen, siger Allan Munch, direktør for Connect Køge.

Planen er, at Business Breakfast skal finde sted i hvert kvartal og afholdes hos lokale virksomheder med gratis morgenbrød til deltagerne og mulighed for rundvisning.

BEMÆRK: Alle deltagerne skal møde frem med mundbind og være testet negativ for corona inden for de sidste 72 timer.

Tilmelding: Business Breakfast er for alle interesserede virksomheder i Køges kommune. Det er gratis at deltage, men kræver en tilmelding til Kirstine Christiansen på: kc@connectkoege.dk

FAKTA

Program:

07.45: Fælles morgenmad i kantinen hos Junckers
08.15: Velkomst og intro, v/Allan Munch, direktør for Connect Køge
08.20: Præsentation af Junckers, v/Christian Midé Andersen, produktionsdirektør Junckers Industrier A/S
08.30: Aktuelle sager med relevans for erhvervslivet, v/Borgmester Marie Stærke, Køge Kommune
08.40: Status på arbejdet med ”En indgang”, v/Stig Werner Isaksen, direktør for teknik og miljø i Køge Kommune
08.50: Del dine synspunkter – Vi lytter og samler op.
09:10: Afslutning, v/Allan Munch
09.15: Tak for nu og tid til netværk.

Om Business Breakfast
Det er Connect Køge, der i samarbejde med borgmesteren og centrale embedsmænd i Køge Kommune lancerer Business Breakfast for at skabe en tættere kontakt mellem virksomhederne og Køge Kommune. Business Breakfast byder på kaffe og rundstykker, et åbent forum med andre erhvervsdrivende, rundvisning hos en lokal virksomhed og et spændende oplæg. Initiativet skal være med til at styrke dialogen og samarbejdet som basis for endnu mere dynamik og udvikling i det lokale erhvervsliv.