fbpx

Få styr på salget med workshopforløb

Billede af en gruppe mennesker som får undervisning under et workshop

Med en række workshops lancerer Connect Køge i samarbejde med Coachers, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Sjælland nu kompetenceforløbet ”Styr på salget”. Her kan iværksættere få overblik over deres salgsarbejde, og hvordan de griber salgsprocessen an. Workshopforløbet er gratis og starter op den 15. marts 2022 på Vækstfabrikken Køge.

Som ny virksomhedsejer kan det være noget af en mundfuld at få styr på sit salgsarbejde. Man skal nemlig have tjek på sine unikke sellingspoints, vide hvordan man kontakter kunden og indblik i, hvordan man lukker en handel. Connect Køge præsenterer derfor nu et kompetenceforløb med i alt 3 workshops i fællesskab med en række samarbejdspartnere.

De tre workshops giver tilsammen indsigt i konkrete metoder, der kan hjælpe deltagerne med at overkomme mentale barrierer og gøre salgsprocessen håndgribelig. Det første workshop finder sted den 15. marts kl. 09.00-13.00 på Vækstfabrikken Køge i Nørregade 29D, 1. sal. De efterfølgende gange er tidsrummet kl. 09.00-11.00.

– Forløbet ”Styr på salget” skal være med til at styrke iværksætterne i deres salgsarbejde. Som selvstændig kommer du ikke udenom salget, og netop derfor er det supervigtigt, at man har styr på salgsprocessen. Med det her forløb kommer iværksætterne til at stå stærkere i deres salgsarbejde. De kommer rundt om vigtige emner som værdiskabelsen i deres salg. Altså hvad er deres unikke selling points, og hvordan formidler de dem overfor kunden. Selve salget – hvordan kommer de i kontakt med kunden og sidst, men ikke mindst forhandlingen, og hvordan de lukker en god handel. Kort og godt får iværksætterne med det her forløb den rette viden til at komme rigtig godt fra start med deres salgsarbejde, siger erhvervskonsulent Jes Pettersson fra Connect Køge.

Workshopforløbet består af oplæg og praktiske opgaver. På den måde bliver deltagerne en aktiv del af workshoppen. Samtidig sikrer det, at den viden, som iværksætterne tilegner sig, bliver omsat til redskaber, som kan bruges direkte i salgsarbejdet.

Eksperter i salgstræning

Undervisningen på workshopforløbet står Coachers for. De er eksperter i salgstræning og har siden 2001 coachet, trænet og rådgivet adskillige danske virksomheder i salg og salgspsykologi.

Praktisk information

Workshopforløbet er for alle danske iværksættere, som enten stadig er på idéstadiet eller, hvis virksomheder er stiftet efter den 30. august 2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Det er gratis at deltage, men kræver en tilmelding her på hjemmesiden under Arrangementer. Der er tilmeldingsfrist den 13. marts.

Workshopforløbet finder sted den 15. marts fra kl. 09.00-13.00, den 29. marts fra kl. 09.00-11.00 og den 19. april fra kl. 09.00-11.00 alle gange på Vækstfabrikken Køge, Nørregade 29D, 1. sal, 4600 Køge.