fbpx

Bliv en del af et ambitiøst iværksættermiljø med et stærkt netværk

Med netværk, sparring og arrangementer er Vækstfabrikken Køge i fuld gang med at skabe en ambitiøs iværksætterkultur for Køgeområdet. En vigtig brik i kulturen er arrangementerne, som tilfører ny viden og styrke startupmiljøet i kommunen.

På Vækstfabrikken i Køge tilbydes et udviklingsmiljø for lokale, ambitiøse iværksættere, hvor de, som har lejet sig ind, får adgang til netværk med andre iværksættere, inspirerende arrangementer, 1-1 møder med relevante rådgivere og investorer. Strategien bag Vækstfabrikken er at sætte skarp fokus på virksomhedernes udviklingsrejse og deres indbyrdes netværk.

En række virksomheder er allerede flyttet ind på Vækstfabrikken Køge, og sammen har de sat gang i en spirende, ambitiøs iværksætterkultur med et stærkt netværk. Her arbejder de fokuseret med deres egne kunder og opgaver, samtidig med at de investerer tid til at hjælpe hinanden på kryds og tværs – og det er tid godt givet ud.

– Der er flyttet nogle virkelig seje virksomheder ind, som passer rigtig godt sammen både fagligt og socialt. De hjælper hinanden med alt lige fra netværk til kunder og samarbejdspartnere til at bruge deres ekspertise for at gøre hinandens virksomheder endnu bedre. Der er virkelig ved at blive sat skub i et spændende iværksættermiljø her på Vækstfabrikken Køge, og vi arbejder målrettet på at få endnu flere iværksættere til, siger Jes Pettersson, daglig leder på Vækstfabrikken Køge og erhvervskonsulent hos Connect Køge.

Events for hele startupmiljøet

Et af de bærende elementer, for det stærke netværk der opleves på Vækstfabrikken Køge, er arrangementerne. De lægger nemlig op til fællesskab og erfaringsudveksling. Arrangementerne er gratis og bliver afholdt løbende. Her er et af succeskriterierne, at udefrakommende virksomheder også deltager.

– Arrangementerne er til for løbende at give inspiration til alle iværksættere i området, derfor inviterer vi også iværksættere ude fra med. Her giver vi adgang til nogle specialister på områder, som kan hjælpe til at gøre vejen til succes lidt nemmere for den enkelte. Det kan være alt fra personlig tidsstyring til regnskab, salg og markedsføring. Samtidig ønsker vi også at skabe relationer imellem iværksætterne. For når vi samler folk i rammer, hvor der emmer af iværksætteri, oplever vi, at der opstår nye samarbejder, siger Jes Pettersson.

Deltag i arrangementerne

I tiden fra november til januar er der blandt andet planlagt Netværksevents og Værksted. Her inviteres alle interesserede iværksættere i Køgeområdet til at deltage – og som en sidegevinst til at opleve iværksættemiljøet på Vækstfabrikkens Køge.

Værksted er en session med oplæg som har fokus på et tema, der kan være med til at understøtte virksomhedens drift, salg og udvikling. Med Netværkseventet er formålet at skabe relationer imellem iværksætterne. Temaet er netværk, hvor Vækstfabrikken Køge sørger for et glas vin og oplæg fra en iværksætter, der fortæller om sin erfaring med et bestemt inden for et bestemt område.

Hvis man ønsker at deltage, kan man få information om indhold, tid, sted og tilmelding på Vækstfabrikkens hjemmeside eller her på hjemmesiden under Arrangementer