Velkommen til Zealand Erhvervsakademi

Connect Køge Business Club glædes vi over at få Zealand Erhvervsakademi Køge med ombord og have tæt samspil med direktør Rasmus Frimodt, lektor Sara Guerra og adjunkt Mette Løye Balle.

Zealand Erhvervsakademi ligger placeret i seks byer, Køge, Holbæk, Slagelse, Nykøbing F, Roskilde og Næstved. Ledelse og administration er placeret i hovedafdelingen i Køge, der løbende har godt 600 studerende.

Akademiet udbyder videregående uddannelser på fuld tid og deltid på både erhvervsakademisk og bachelorniveau. Akademiet kan desuden byde på efteruddannelser i form af diplomuddannelser og faste kurser og sågar skræddersyede kurser og uddannelser til erhvervslivet, sammensat helt efter den enkelte virksomheds behov.

Det betyder, at de studerende spænder bredt fra den helt unge, som netop har afsluttet en ungdomsuddannelse, til den midaldrende der gerne vil have styrket den teoretiske ramme og få papir på vedkommendes erfarede kompetencer.

Målet er at uddanne praktikere, som kan gå direkte ud efter endt uddannelse og beklæde en funktion og skabe en forskel i en virksomhed. Derfor er uddannelserne og undervisningen hos Zealand tilrettelagt med stor inddragelse af aktuelle cases fra virksomheder, som går undervisningen mere motiverende og inspirerende for den studerende.

Holdningen på Zealand er, at den studerende lærer langt mere, hvis uddannelsen er praksisnær og teorien suppleres med ægte og virkelige projekter og processer. Derfor er det vigtigt for Zealand Erhvervsakademi med tæt virksomhedskontakt, og Zealand går efter at give viden og erfaringer fra erhvervslivet videre til de studerende på bl.a. workshows eller anden samarbejdsaktivitet med virksomheder.

Hos Zealand Erhvervsakademi stilles der bevidst store krav til de studerende under hele studiet. Det sker ud fra et ønske om at skabe ”ekstreme” praktikere, som er så dygtige, at de kan bidrage med at sikre og videreudvikle virksomhedernes konkurrenceevne, allerede fra dag ét i et nyt job.

Klik her og læs mere om Zealand Erhvervsakademi: https://zealand.dk

Se alle medlemmer
Zealand Erhvervsakademi