Velkommen til Zealand Data ApS

I Connect Køge Business Club byder vi velkommen til vores nye medlem Zealand Data ApS.

Partnerskabet der står bag Zealand Data ApS er forretningsudviklerne Michael Andersen, Jørgen Rasmussen og Jan Andersen, som er eksperter i Business Intelligence (Power BI) og Business Central.

Hos Zealand Data ApS er man specialiseret i disse systemer og teknologier, hvor erfarne seniorkonsulenter kan assistere og rådgive din virksomhed og skabe overblik over de parametre, der er essentielle for at få din virksomhed til at præstere bedst muligt.

Med mange års erfaring fra det private erhvervsliv har Zealand Data ApS en bred vifte af kompetencer inden for Business Intelligence (Power BI) og Business Central. Dette gør, at de nemt og hurtigt kan navigere og diagnosticere din virksomheds udfordringer og udarbejde en strategi for hvilke indsatsområder, der skal styrkes.

Zealand Data ApS kan eksempelvis rådgive og assistere på følgende områder:

  • Master Data Management
  • Tvivlsom datakvalitet
  • Opsætning af nye processer
  • Design af Business Intelligence løsninger

Hos Zealand Data ApS stræber man efter at udvikle og implementere tekniske løsninger på baggrund af dataflow og gennemsigtighed, der har til formål at skabe værdi for din virksomhed.

Zealand Data ApS rådgiver mellemstore og store virksomheder. De udfører en lang række opgaver for bl.a. shipping-branchen, Pharma og fashion-industrien.

Klik her og læs mere om Zealand Data ApS: https://zealand-data.com

Se alle medlemmer