Team op i det grønne: Vallø Golf

Som nyt medlem af Connect Køge Business Club ser vi frem til samarbejdet med Vallø Golfcenter under ledelse af direktør og baneejer Kirsten Winther-Olsen.

 

Beliggende tæt på Tryggevælde Å lige syd for Vallø By tilbyder Vallø Golf en idyllisk og naturskøn ramme, hvor dyrelivet side om side trives med golfentusiaster på den 70 hektar store golfbane. 

 

En af Vallø Golfs stærke værdier igennem nu 20 år er at tilbyde golfspillere og samarbejdspartnere en uhøjtidelig atmosfære. 

 

Med en dyb forståelse for både forretning og golfverdenen stræber Kirsten Winther-Olsen efter at skabe rammerne for en klub, der ikke blot er et sted for golfsport, men også et oplagt sted for virksomheder at afholde møder og prøve golf som en teambuilding aktivitet. 

 

”Som direktør er det vigtigt for mig at udvise engageret lederskab, hvilket også er årsagen til at vi her på stedet har indført hilsepligt blandt personalet, medlemmer og gæster for at sikre, at alle føler sig velkomne og værdsat. Her er vi alle lige – uanset om man ankommer hertil på cykel eller i sin Porsche,” siger Kirsten Winther-Olsen.

 

Vallø Golf, der stolt kan fejre 20-års jubilæum i år, er hjemsted for både en 18-huls bane og en 9-huls Pay & Play bane. Banerne er designet som innerlinks baner af den skotske banearkitekt Chris Haspel. Her kommer både rough, vind, vand og hurtige greens i spil. Her er udfordringer for både erfarne golfspillere og pay & play spillere, der ikke har prøvet golf før.

 

Vallø Golf er, igennem de snart seks år Kirsten har været direktør, vækstet med ca. 65% på antal medlemmer og gæster fra 2018 til i dag. ”Da jeg startede havde vi en juniorspiller, men nu har vi med stor hjælp fra frivillige og vores træner en junior klub på hele 40-50 medlemmer i alderen 3-18 år.” 

  

Takket være dedikationen fra direktør Kirsten Winther-Olsen, hendes familie, det fantastiske team af medarbejdere, samarbejdspartnere, klubbens medlemmer og frivillige, ser Vallø Golf ind i en lys fremtid præget af nytænkning og udvikling.

 

“Det der driver mig er, at der hele tiden sker noget nyt. Siden vi købte golfbanen 1.7.18 er vores strategi, at vi vil investere i en ny ting i Vallø Golf hvert år, så alle kan se, vi er en golfbane i udvikling og ikke i afvikling. Det har vi mere end levet op til. Men det er også kun muligt, så længe vi vækster,” udtaler den entreprenante direktør.

 

Vallø Golfcenter er det ideelle valg for forretningsmøder og konferencer kombineret med golf. Med lækre mødefaciliteter og en bred vifte af muligheder – uanset om det er en lille gruppe eller et stort arrangement – er det det perfekte sted at kombinere forretning i inspirerende på den tidligere brostensbelagte gård midt ude i naturen.

 

Klik her og læs mere om Vallø Golfcenter: https://www.valloe-golf.dk  

Se alle medlemmer