Velkommen til Sparekassen Sjælland-Fyn Køge

Connect Køge Business Club glædes vi over at byde velkommen til vores nye medlem Sparekassen Sjælland-Fyn Køge og Nicholaj Dyrholm Frimann, som er områdedirektør for Greve-Roskilde-Køge.

Sparekassen Sjælland-Fyn er landets ældste sparekasse, og kan i 2025 fejre 200-års fødselsdag. Hele 34 filialer på Sjælland og Fyn giver stof til fortællingen om, hvor højt man hos Sparekassen Sjælland-Fyn vægter det at kunne mødes personligt med kunden. Sparekassen har et klart ønske om nærhed til sine kunder, som skal have let tilgængelighed til at mødes lokalt med sin rådgiver for sparring og rådgivning, eller hvis det er behov for at træffe en hurtig beslutning, f.eks. om et finansieringsspørgsmål.

Fokus på mennesket er vigtigt for Sparekassen Sjælland-Fyn både i relation til kunderne som for medarbejderne. Gennem hele organisationen hersker et stærkt fællesskab og en opbakning helt oppefra til at give plads til at den enkelte kan udfolde sig. Det gavner medarbejdertilfredsheden og giver mulighed for at skabe lange og gode relationer fra Sparekassens rådgivere til kunderne ud i de lokale afdelinger.

Bæredygtighed og samfundsansvar er på agendaen i det daglige hos Sparekassen Sjælland-Fyn. Ambitionen er f.eks. at gøre det nemt og attraktivt for kunderne at tage bæredygtige valg og derfor har det høj prioritet også at tilbyde finansiering af løsninger, der handler om grøn omstilling eller har bæredygtige perspektiver ligesom, at man gerne støtter op om projekter og initiativer der gavner den lokale byudvikling, bosætning eller forenings- og kulturliv.

Læs mere om Sparekassen Sjælland-Fyn her: https://spks.dk

Se alle medlemmer