Der er altid et menneske bag tallene

Vi byder PartnerFinans og en af indehaverne, Charlotte Bohnsen, velkommen som medlem af Business Club.

PartnerFinans yder kunderne uvildig økonomisk rådgivning og hjælp til at sikre overblik og struktur på økonomiske forhold. Det gælder såvel økonomitjek, optimering og fokus på besparelser som f.eks. når boligrenterne viser sig gunstige for omlægning af lån eller når livet byder på de helt store forandringer, som boligkøb, skilsmisse, bankskifte, virksomhedssalg eller -opstart og andre større begivenheder, der særligt kalder på behovet for kyndig rådgivning omkring økonomien.

En opgave for en kunde indledes altid hos PartnerFinans med et introduktionsmøde, med en grundig afdækning af kundens egne prioriteter og ønsker til livet. For ifølge Charlotte Bohnsen er det helt afgørende at tage udgangspunkt i mennesket bag sammenhængen af de mange tal for at kunne pege på de mest effektfulde løsninger, der skaber merværdi for kunden.

”Når du skal rådgive kunden om økonomiske forhold, eller måske finde nye veje til økonomiske løsninger, er du nødt til at være knivskarp på, at det er i tråd med mennesket bag alle de tal, der udgør det samlede billede. Det sker ved at møde kunden som en nærværende partner og være en dygtig lytter. Afklare, hvem de er, hvad de vil i livet, hvad der betyder noget, og hvad der måske betyder knapt så meget. Med andre ord, finde ind til de prioriteter og værdier, der betyder mest for den enkelte. Først når vi har helt styr på det, mener vi, der kan arbejdes på løsninger og udarbejdes en plan, der kan skabe mærkbare resultater,” fortæller hun.

Som udgangspunkt tilbydes kunden ”No Cure – No Pay”, hvilket dækker over, at PartnerFinans arbejder gratis, hvis de ikke lykkes med den aftalte opgave. Og i de tilfælde det ikke kan lade sig gøre, oplyses kunden om det, for det prioriteres højt, at kunden altid kan stole på, hvad de får, og hvad de betaler for.

PartnerFinans har afdelinger flere steder i landet, og Charlotte Bohnsen er partner og rådgiver i afdelingen i Køge. Kunderne er såvel private personer som mindre virksomheder med behov for en økonomisk sparringspartner. Dertil kommer i stigende grad kommuner, der bruger PartnerFinans til borgerrådgivning i enkelttilfælde, hvor det vurderes at have en god effekt og kan gøre en markant forskel for den enkelte at få økonomisk rådgivning.

Læs mere om PartnerFinans her: https://partnerfinans.dk

Se alle medlemmer