Velkommen til Novo Nordisk Pharmatech

Connect Køge Business Club glæder vi os meget til samarbejdet med vores nye medlem Novo Nordisk Pharmatech A/S og CEO Ulla Grove Krogsgaard Thomsen.

Novo Nordisk Pharmatech med hovedkontor på Københavnsvej i Køge er et datterselskab i Novo Nordisk koncernen, og virksomheden beskæftiger i dag omkring 350 medarbejdere i Køge med at fremstille tekniske materialer, der anvendes til produktion af medicin. Ulla Grove Krogsgaard Thomsen har været Novo Nordisk Pharmatech´s CEO siden 2021. Hun har mange års erfaring indenfor pharma i både forskningen og produktionen i Novo Nordisk hvor hun har været ansat siden 1997.

Bæredygtighed er med i alt man foretager sig hos Novo Nordisk Pharmatech. Det gælder lige fra forskning over produktion til administration og på ledelsesniveau, at bæredygtighed og grøn omstilling tages ind som strategisk medspiller. Konkret har de f.eks. installeret solceller på taget, så virksomheden kan producere sin egen energi ligesom, at det er helt naturligt at medtage grønne investeringer i vedligehold og udvikling af produktionsanlæg.

Det store fokus på bæredygtighed har medført, at virksomheden er kåret til at være blandt de øverste 1% mest bæredygtige i det uafhængige vurderingsbureau EcoVadis’ rapport for bæredygtige virksomheder. Det omfatter indsatser og resultater inden for områder som miljø, arbejdstager- og menneskerettigheder, samt etik og bæredygtige indkøb.

Novo Nordisk Pharmatech har en særlig stærk virksomhedskultur med fokus på et positivt arbejdsmiljø, og medarbejdertrivsel prioriteres højt. Det er et erklæret mål, at medarbejderne skal føle sig inkluderet og lyttet til, og at der gives plads til at den enkelte kan udvikle sig. Derfor hilses alle forslag til nye måder at løse udfordringer på velkommen. Ledelsen sætter en ære i at fremme forskellighed og medarbejdernes mod til at eksperimentere, hvilket anses som en styrke hos den enkelte og er med til at løfte den samlede innovationskraft.

Novo Nordisk Pharmatech har foruden hovedkontor og produktion i Køge, salgskontorer i Singapore og Boston, US, samt distributionscenter i Indianapolis, US. Virksomheden har også netop købt ny byggegrund på 47.000 kvm i Køge Nord, som er med til at fremtidssikre mulighederne for yderligere udvikling i Køgeområdet, hvor man forventer at skabe ca. 50 ekstra arbejdspladser de kommende år.

Klik her og læs mere om Novo Nordisk Pharmatech: https://novonordiskpharmatech.com

Se alle medlemmer
Novo Nordisk Pharmatech