Velkommen til NCC Industry A/S

I Connect Køge Business Club glæder vi os til samarbejdet med vores nye medlem NCC Industry A/S og områdechef Søren Evald Jensen, Råstoffer Øst.

Entreprenørkoncernen NCC er en svensk bygge- og anlægsvirksomhed, der har aktiviteter i hele Norden.

NCC Råstoffer er strategisk og centralt placeret på Køge Havn, da havnemiljøet anses for at være Sjællands vigtigste erhvervshavn samt vækstområde. Herfra er der optimal adgang uanset om transporten foregår til søs eller via motorvejsnettet.

NCC producerer syv millioner tons råstoffer om året og er dermed en af landets største råstofindvindere med 23 grusgrave og søpladser fordelt over det meste af Danmark. 

Fremstillingen af råstoffer består af sømaterialer, der suges op fra havbunden, DrySand fra egen fabrik, som producerer tørrede sandfraktioner og granit fra nogle af landets ældste stenbrud. Alle materialer er naturligvis kvalitetssikret, inden det leveres til kunderne.

I fremskaffelsen af råstofmaterialerne er det vigtigt for NCC at værne om naturen. Derfor arbejder koncernen for at fremme biodiversiteten, når de med deres råstof-udgravninger optimerer leveforholdene for truede dyrearter herunder den sjældne strandtudse.

Hos NCC er der tre overordnede værdier herunder ærlighed, tillid og respekt, der tegner virksomhedens profil. Disse egenskaber er i høj grad med til at bidrage til de gode sociale rammer og skaber desuden fundamentet for en værdifuld arbejdskultur, der ifølge Søren Evald Jensen altid går forud for alt andet. 

I NCC’s danske råstof og asfaltproduktion er ca. 60 % af medarbejderne ufaglærte, men uanset social baggrund og uddannelsesniveau så er det i høj grad arbejdsmoralen og ikke mindst de menneskelige kvaliteter, som har indflydelse på virksomhedens vækst og succes. 

Det er samtidig uundværligt med et velfungerende arbejdsmiljø med dedikerede medarbejdere, hvis man som NCC altid bestræber sig på at levere et solidt produkt til kunderne samt imødekomme markedets skærpede kvalitetskrav.

Som socialansvarlig virksomhed har NCC udarbejdet en ambitiøs målsætning, da man fortsat gerne vil bevare sin fremtidige position som Nordens førende udbyder på råstofmarkedet. Derfor har man udarbejdet en langsigtet og grøn omstillingsproces, idet man ønsker at være CO2 neutral i 2050.

Klik her og læs mere om NCC: https://www.ncc.dk

Se alle medlemmer