Velkommen til Herfølge Turistfart

Connect Køge Business Club glæder vi os til samarbejdet med vores nye medlem Herfølge Turistfart A/S, der drives af søskendeparret Heidi og Heino N. Larsen.

Herfølge Turistfart er familieejet i tre generationer og er i dag solidt etableret som et af de ældste busselskaber på Sjælland. De er synlige i gadebilledet med de velkendte lilla busser, som man året rundt møder både lokalt i Køgeområdet, og på vejene over resten af Sjælland og ikke mindst i København.

Flåden tæller i dag 15 moderne og topudstyrede busser med plads til mellem 19-83 personer og kunderne spænder vidt, lige fra erhvervslivet til foreninger, skoler, private, incomingbureauer samt arrangører af større kongresser, konferencer og andre events, hvor der er behov for at få transporteret mange gæster og deltagere.

Virksomhedens historie går langt tilbage, og der kan fejres 100-års fødselsdag i 2029. Helt fra begyndelsen og op til i dag har det vært en dyd hos Herfølge Turistfart, at holde det man lover kunderne. Det kræver, at virksomheden er skarp på de muliges kunst i den logistiske planlægning og samtidig er villig til at gå så langt det kræves, for at leve op til forventningerne. Begge er egenskaber som Herfølge Turistfart er kendt vidt og bredt for.

De seneste 10-15 år har Herfølge Turistfart opnået en markant vækst. Det er ikke mindst sket gennem en øget satsning på at betjene markedet i Københavnsområdet, hvor især mange internationale kunder serviceres under navnet Copenhagen Coach, der anvendes for at tilpasse sig, at der netop er tale om udenlandske kunder.
Samtidig er der sikret øget agilitet og fleksibilitet ved at komme fysisk tættere på kunderne, idet man har arrangeret sig med mulighed for ekstra garager til busserne i hovedstadsområdet, når der er behov for det i årets løb.

Selvom Herfølge Turistfart i dag har udviklet sig til at være et busselskab, der agerer på hele Sjælland, er den lokale forankring i Køge-området ikke til at tage fejl af. Det ses gennem et tydeligt engagement i lokalsamfundet, ved bl.a. at deltage i lokale erhvervsnetværk og støtte lokale foreninger og socialt ansvarlige initiativer.

Læs mere om Herfølge Turistfart her: https://www.herfoelge-turistfart.dk/

Se alle medlemmer
Herfølge Turistfart