Velkommen til Greenlead

GreenLead udfører rådgivning i grøn omstilling​ med fokus på grøn energi og har en stor portefølje af transformations- og energiprojekter fra deres mangeårige virke i forsyningsbranchen.

Virksomhedens ejere har i mere end 25 år specialiseret sig i at gøre grønne visioner til virkelighed, både nationalt og internationalt. De virkeliggør dét som så mange taler om – den faktiske grønne omstilling med CO2-fortrængende hardware i felten.

GreenLead har siden efteråret 2022 været en del af Vækstfabrikken i Køge, og er i dag en yderst aktiv spiller i det stærke iværksættermiljø for Køgeområdet. GreenLeads mål er at skabe den nødvendige indsigt hos erhvervslivet til at træffe oplyste investeringsbeslutninger, som hurtigt gør erhvervslivet CO2-neutralt.

Et centralt element i GreenLeads tilgang er et stringent fokus på at teknik og mennesker skal forenes for at skabe de bedste resultater. Derfor bruger GreenLead også deres erfaring fra store tekniske organisationer, til at skabe forandringsprocesser i teknisk-fagligt tunge virksomheder, for at få medarbejderne og ledelserne med på omstillingen.

Partnerskabet bag GreenLead består af Claus Andersen-Aagaard , Morten Sand Knudsen og Kenneth Nyland. Tilsammen har de over 50 års erfaring med forsyning, energilagring- og optimering, waste-to-energi, solceller, vindmøller, energirådgivning og forandringsledelse og forretningsudvikling og power-to-X.

Skal GreenLead hjælpe dig og din virksomhed hen imod en mere grøn og bæredygtig fremtid, så byder Claus, Kenneth og Morten altid på en kop kaffe til en uforpligtende dialog, fra deres kontor midt i Køge centrum.

Følg GreenLead på https://www.linkedin.com/company/greenlead-dk/

Se alle medlemmer