Velkommen til ejendomsmæglerfirmaet
Et Nyt Hjem

I Connect Køge Business Club ser vi frem til samarbejdet med vores nye medlem ejendomsmæglerne Susanne Axelsen og Michael Mønster fra Et Nyt Hjem.

Med over 50 års samlet erfaring har indehaverne Susanne Axelsen og Michael Mønster et særdeles bredt kendskab til branchen, hvor de begge har stærke rødder i Køgeområdet og Stevns.

Hos Et Nyt Hjem har man en enestående viden og indsigt i boligmarkedets udvikling, hvor en tæt relation skaber et solidt fundament uanset køb eller salg af din bolig.

Vi sælger ikke boliger – vi sælger hjem! Sådan lyder det fra makkerparret Susanne Axelsen og Michael Mønster, der har formået at bringe nærvær, tæt personlig rådgivning og ny kreativ tænkning i spil, når næste kapital i livet ser sin begyndelse.

Susanne Axelsen og Michael Mønster har skabt et koncept, hvor de traditionelle møder i ejendomsmæglerforretningen i stedet foregår hjemme i privaten hos kunden. Dette er med til at minimere kundens omkostninger og samtidig skabe en personlig relation til hver kunde, som bygger på gensidig tillid og tryghed.

Som noget helt unikt tilbyder Susanne Axelsen og Michael Mønster boligstyling til alle deres kunder. I samråd med en indretningsekspert præsenteres man for idéer til, hvordan man kan benytte ting, man allerede har i hjemmet på en ny måde, som kan gøre ens bolig mere indbydende og salgsklar.

Hos Et Nyt Hjem lægger Susanne Axelsen og Michael Mønster stor vægt på et tæt samarbejde direkte med kunden, hvor professionalisme, ærlighed og dedikation er helt centrale parametre for at kunne eksekvere et gennemarbejdet og effektivt køb eller salg.

Et Nyt Hjem er din lokale ejendomsmægler, der dækker Køgeområdet og Stevns.

Klik her og læs mere: https://etnythjem.dk

Se alle medlemmer