Velkommen til Cematech

I Connect Køge Business Club byder vi velkommen til vores nye medlem Cematech ApS og direktør Christian Enger.

Cematech er en af landets førende fiber- og netværksinstallatører og har eksisteret siden 2006, da fibernet var helt nyt og så dagens lys i Danmark. Med den mangeårige erfaring og viden er de eksperter på området og kan løse selv de mest komplekse opgaver.

Kunderne er teleudbydere og energiselskaber samt store datacentre, boligselskaber, antenneforeninger, kommuner og institutioner.

Hos Cematech ses de 40 medarbejdere som firmaets vigtigste ressource og alle medarbejdere anses for værdifulde. Der er fokus på at sikre trivsel og høj arbejdsglæde ved at have kort vej fra a-z i organisationen, lægge vægt på samarbejde og gennem løbende uddannelse sikre, at kompetencerne altid er i top hos alle ansatte. Cematech har ligeledes flere dygtige samarbejdspartnere der kan hentes ind ved brug for større medarbejderkapacitet.

Langt de fleste ansatte er teknikere, der som udgangspunkt arbejder eksternt til hverdag, enten direkte hos kunderne eller fra deres højt udstyrede biler, hvorfra mange opgaver også udføres.

Den grønne omstilling er et af virksomhedens store fokuspunkter. Derfor er der bl.a. investeret i solceller på taget af alle firmaets nye biler, ligesom strømbesparende lys og installationer i bilens montagedel også er prioriteret.

Cematech er i disse år på en markant vækstrejse, der betyder at man i 2023 åbner ny afdeling i Århus – og dermed bliver landsdækkende. Næste skridt på vækstrejsen er etablering i Nordtyskland fra 2025, hvor man står overfor en stor udrulning af fibernet.

Et sådan vækstforløb kalder på omhyggelig forberedelse og en nødvendig udvikling af organisationen. En opgave ledelsen hos Cematech både ser frem til og motiveres af.

Klik her og læs mere om Cematech: https://cematech.dk

Se alle medlemmer
Cematech Christian 3