Brænder for et liv i bevægelse

I Connect Køge Business Club glæder vi os over at byde velkommen til direktør Carsten Jørgensen, som ejer CADO A/S.

CADO leverer unikke legepladser, uderum og miljøer, udviklet til at kunne bevæge sig i for børn.

Kunderne er boligselskaber, kommuner, foreninger og forlystelsesparker, der efterspørger skræddersyede rammer, hvor børn i alle aldre kan udfolde sig igennem leg og bevægelse.

For Carsten Jørgensen er den overordnede drivkraft et stort ønske om at få folk til at være fysisk aktive.

”Jeg har altid brændt for fysisk aktivitet, og da jeg i sin tid fik ideen til CADO, var det med den tanke, at jeg ville leve af at skabe rammer til leg og bevægelse. Mit ønske er at få børn op af stolen og ud og bruge sin krop og inspirere dem positivt til at tage det med sig resten af livet, som en fast følgesvend”, fortæller Carsten Jørgensen, som i adskillige år har været Teakwondo-træner.

I organisationen er der en høj grad af faglighed og mange års ekspertise inden for projektering og udvikling af legepladser og uderum, designet til bevægelse.

Der ligger altid en grundig analyse bag for at få en klar forståelse for, hvad formålet med pladsen er, så der kan peges på den helt rigtige løsning, der matcher kundens ønsker til tema og visuelt udtryk. Og det bygges naturligvis af materialer af topkvalitet med lang levetid, af hensyn til både bæredygtigheden og kravet om at levere et miljø, der har det allerhøjeste sikkerhedsniveau.

Seneste nye skud på ”hylden” hos CADO er vandlegepladser, der designes, så de appellerer til alle aldersgrupper. Denne nye form for sanseberigende aktivitet forventer de sig meget af de kommende år i virksomheden, da der opleves stigende interesse og efterspørgsel efter legepladsmiljøer med en ekstra dimension, som jo er tilfældet her, hvor det våde element er bærende.

CADO præsterer med sine syv medarbejdere ca. 100 projekter årligt i både Danmark og Sverige. Byggeelementer og udstyr produceres i Europa og Canada, mens det som oftest er lokale håndværkere, der entreres med rundt om i landet og i Sverige, når etablering og montering skal føres ud i livet.

Læs mere om CADO her: https://cado.dk

Se alle medlemmer
Cado