Alle fortjener en god kop kaffe

I Connect Køge Business Club byder vi velkommen til direktør Thomas Baggesen, som ejer Moccatime ApS.

Hos Moccatime er kaffebønnerne altid friskristet fra leverandøren Mokaflor, et familieejet risteri i Firenze, der handler direkte med nøje udvalgte kaffeplantager rundt om i verden.

Den personlige service er et af forretningens vigtigste grundparametre. Det betyder, at alle faste erhvervskunder tilbydes en gratis supportaftale, der sikrer dem hurtig hjælp, hvis uheldet er ude.

”Jeg brænder for de gode relationer og værdsætter at handle med mennesker, hvor vi har et tæt partnerskab. Ingen kunde skal efterlades uden en kaffeløsning, og skulle det ske, kommer vi gerne forbi og opstiller en låneløsning, mens kundens egen maskine repareres,” siger Thomas Baggesen, som sætter stor pris på den tillid, de mangeårige og nye kunder udviser.

Hos Moccatime er det holdningen, at den gode og smagfulde kaffe i den grad bør prioriteres både på arbejdspladsen og hjemme i privaten. Derfor gøres der en særlig indsats for at sikre, at alle husets erhvervskunder samtidig kan tilbyde deres egne medarbejdere, at de opnår særlige vilkår fra Moccatime med bl.a. gode rabatter. Dermed kan de som private kunder glædes over at kunne nyde gourmetkaffe derhjemme i fritiden.

Moccatime leverer sublime kaffeløsninger til kunderne i form af et bredt udvalg af espressomaskiner af høj kvalitet som f.eks. af mærket Jura og et sortiment af tre forskellige linjer af gourmetkaffe – Chiaroscuro, Mokaflor og Moccatime.

Kunderne findes i hele landet og er særligt erhverv, men også private kunder får i stigende grad øjnene op for, hvad Moccatime kan. I det lækre showroom på adressen i Køge kan kunderne ved selvsyn opleve hele sortimentet af espressomaskiner og samtidig dufte og smage sig frem til sin favorit i stedets kaffesortiment.

Klik her og læs mere om Moccatime: https://moccatime.dk

Se alle medlemmer
Moccatime