Imponerende vækst drives af de helt rigtige mennesker

ABC Rådgivende Ingeniører A/S, med blandt andre konstruktionsingeniørerne Anna-Olivia Myrtue og Søren Munkholm, bydes velkommen som medlem af Business Club.

Som rådgivende ingeniørvirksomhed leverer ABC rådgivning og ingeniørydelser til bygge- og industrisektoren i forbindelse med såvel nybyggeri og renovering af eksisterende byggerier, til erhvervs-, institutions- som boligformål.

På trods af den relativt korte levetid, med stiftelse i 2009, har virksomheden i dag ikke mindre end 140 medarbejdere og leverer rådgivning og serviceydelser til kunder og byggeprojekter over hele landet.

Vejen til så eksplosiv en vækstrejse på blot 15 år, med vækstrater der nogle år har været nærmest lodret, er ifølge Søren Munkholm ganske klar, nemlig at organisationen er sammensat af de helt rigtige mennesker.

”Hos ABC har vi hele tiden skarpt fokus på at tiltrække ny viden til, og ambitionen er at ende som landets mest digitale og videnstunge ingeniørhus. Samtidig lægges der stor omhyggelighed i at sikre et godt match på personlighed og menneskelige værdier, når vi byder nye kollegaer velkommen, så udgangspunktet for at man trives fint sammen også er på plads,” fortæller Søren Munkholm.

ABC leverer alle former for rådgiverydelser inden for byggeri, og findes en særlig kompetence ikke i egen organisation, sikrer samarbejde med et netværk af eksterne specialiserede rådgivere, at kunden kan tilbydes totalrådgivning, hvor ABC har det fulde ansvar for den samlede leverance – inklusiv projektledelse af underrådgivere.

Blandt mange spændende projekter ABC har været stolte rådgivere på inden for de senere år kan f.eks. nævnes: Ombygning og forvandling af det tidligere hovedsæde for Postvæsenet tæt på Hovedbanegården, til det eksklusive Hotel Villa Copenhagen, Kaktustårnene – nybyggeri af 25.000 m2 ungdomsboliger og Thoravej 29 i København Nordvest – ombygning af 6500 m2 industribygning til socialt og kulturelt samlingssted og kontor.

Virksomheden har hovedkontor i Glostrup og desuden en afdeling i Silkeborg.

Læs mere om ABC Rådgivende Ingeniører her: https://abc.dk

Se alle medlemmer