Nytårskuren byder atter på inspiration, hyldest og netværk

Traditionen tro danner Tapperiet rammen om fejringen af erhvervslivet, når Connect Køge torsdag den 18. januar slår dørene op for Nytårskuren 2024. På programmet er der naturligvis underholdende inspiration og masser af netværk samt ikke mindst Made in Køge-prisuddelingen, som hylder driftige ildsjæle, der har præsteret en ekstraordinær indsats i det forgangne år.
Vi gør denne gang noget ekstra ud af publikumsoplevelsen. Vi prioriterer siddepladser til alle og forkælelse med lækker mad. Der bliver rift om billetterne, så køb din billet her*.

*For medlemmer af Connect Køge Business Club – VIP er der fri adgang for 2 personer pr. virksomhed,

Se mereKøb billet

Mennesker, kunstig intelligens og kreativitet

Christiane Vejlø er fremtidsanalytiker og en af landets førende eksperter, når det gælder forholdet mellem mennesker og teknologi. Gennem ledende stillinger i tele- og mediebranchen har Christiane haft særlig fokus på teknologisk innovation og etiske problemstillinger i det digitale rum. Christiane har fungeret som rådgiver for flere regeringer, og hun er hyppig taler i dansk erhvervsliv og på konferencer i ind- og udland. Hun har særligt fokus på, hvilken indflydelse kunstig intelligens har på mennesker, jobs og samfund.

Flemming Dybbøl har været en stor del af den kreative udvikling og kommercielle succes i Smukfest, hvor han aldrig har været bange for at tænke nyt og anderledes. Flemming er kendt for aldrig at give op – for der findes altid en vej til målet!
Flemming har en baggrund som bl.a. Kommerciel Direktør og bestyrelsesmedlem for Smukfest, Major Appeal Director i Børns Vilkår, Direktør på Godsbanen i Aarhus samt innovationskonsulent.

Made in Køge-prisuddelingen

Vær med når vi afslører og hylder årets vindere. Der gives et skulderklap til en knivskarp kollega, et fantastisk team, en kreativ iværksætter og en ambitiøs virksomhed, som har præsteret en ekstraordinær indsats i året der gik.

Netværkslounge

Slut dagen af i godt selskab i Netværksloungen med lidt bespisning og endnu et glas bobler. Netværk er vejen til viden, innovation, opgaver, fællesskab og indflydelse. Du får ekstra inspiration med hjem, da vi har tre spændende lokale personligheder til at fortælle om deres erfaringer med at bruge og bidrage til netværk.

Programmet

14:30 Dørene åbner

Kom i god tid og få lagt overtøjet i garderoben, bliv fotograferet på den røde løber, og lad roen falde på dig med en kop kaffe og lidt sød forkælelse.

15:00 Velkomst: Det hele handler om mennesker

Borgmester Marie Stærke og Connect Køges direktør Allan Munch byder velkommen fra scenen og varmer op til eftermiddagens program.

15:10 Mennesket i fremtidens teknologier: Er der overhovedet plads til mennesket

v/Christiane Vejlø, Digital trendanalytiker og founder af Elektronista
Christiane Vejlø er fremtidsanalytiker og en af landets førende eksperter, når det gælder forholdet mellem mennesker og teknologi. 

Lige nu befinder vi os i en tid, hvor vi står foran nogle afgørende spørgsmål. Hvordan tænker vi nyt og skaber innovation, når en verdensomspændende pandemi har vendt op og ned på det, vi troede vi var – både som virksomheder og som mennesker? Hvad vil det sige at være menneske, når verden fyldes af kunstig intelligens, virtuelle møder og metaverset snart bliver vores nye mødested? 

Er data og AI vores redning eller en trussel mod rettigheder, vi har bygget op gennem generationer? Hvilke fælles mål sætter vi os som individer – og som samfund? Og hvordan sikrer vi, at teknologien hjælper os til at nå de mål? Christiane vil introducere os for en række skelsættende digitale trends og give os et blik ind i fremtiden.15:45 Made in Køge-prisuddelingen

Connect Køge sætter med prisuddelingen Made in Køge hvert år fokus på de mange dedikerede og dygtige mennesker, der findes rundt omkring i Køgeområdets driftige virksomheder. 

Der gives et skulderklap til en knivskarp kollega, et fantastisk team, en kreativ iværksætter og en ambitiøs virksomhed, som har præsteret en ekstraordinær indsats i året der gik.

16:10 Bobler & kransekage

Vi byder på bobler og lækker kransekage, så du lige kan få pusten igen efter årets prisuddelingsfest.

16:30 Kreativiteten kender ingen grænser: Rock n’ Roll som virksomhedsstrategi

v/ Flemming Dybbøl, debattør og strategisk rådgiver
Flemming Dybbøl har været en stor del af den kreative udvikling og kommercielle succes i Smukfest, hvor han aldrig har været bange for at tænke nyt og anderledes. Flemming er kendt for aldrig at give op – for der findes altid en vej til målet!

Med rock’n’roll som metafor for ledelse, samarbejde og virksomhedsstrategi giver han sit bud på, hvordan man holder sig selv og en organisation kreativ. Hvorfor er det ikke altid de bedste, der vinder? Hvorfor man ikke bare må, men SKAL gå til grænsen en gang i mellem – og ikke mindst, hvad det alt sammen har med hinanden at gøre?

Flemming elsker deadlines, fejl, fiaskoer, dumme udtalelser, barnlighed og leg. Hans kreativitet kender ingen grænser, og han elsker at flytte grænserne for, hvad “man” kan gøre.

17:15 Netværksloungen i caféen

Folk der netværker under Nytårskuren

Slut dagen af i godt selskab i Netværksloungen med lidt bespisning og endnu et glas bobler. Netværk er vejen til viden, innovation, opgaver, fællesskab og indflydelse.

Du får ekstra inspiration med hjem, da vi har tre spændende lokale personligheder til at fortælle om deres erfaringer med at bruge og bidrage til netværk:

  • Borgmester Marie Stærke
  • Fabriksdirektør Jørn O. Stryger, CP. Kelco ApS
  • Bankdirektør Nicholaj Dyrholm Frimann, Sparekassen Sjælland-Fyn19:30 Tak for i dag – kom godt hjem!

Vi ses derude og inviterer igen til næste år.Køb billet

Connect Køge Nytårskur
– Made in Køge 2020

Vores samarbejdspartnere 2023

Mød vores stærke samarbejdspartnere, der står sammen om at hylde passion, ambition og den ekstraordinære indsats i Køgeområdets mange dygtige virksomheder.

Made in Køge-prisuddeling

Connect Køge sætter med prisuddelingen Made in Køge hvert år fokus på alle de mange dedikerede og dygtige mennesker, der findes rundt omkring i Køgeområdets driftige virksomheder. Der gives med i alt fem priser et skulderklap til en knivskarp kollega, et fantastisk team, et fedt lokalt initiativ, en kreativ iværksætter og en ambitiøs eksportvirksomhed, som har præsteret en ekstraordinær indsats i året der gik.

Både før og efter prisuddelingen Made in Køge er der mulighed for masser af netværk – og vi byder på bobler og lidt lækkert at spise.

Er du en del af erhvervslivet i Køge kommune, er du meget velkommen til at tilmelde dig. Flere informationer vil komme.

Køb billet