fbpx

Ryk op i næste gear med din virksomhed med RaketVækst

Murermester Jimmy Jacobsen stod med en voksende virksomhed, og der skulle træffes nogle vigtige beslutninger – skulle han tage lederrollen eller ansætte en direktør? Han deltog på forløbet RaketVækst og siden da, har han sat sig i lederstolen, omsætningen er steget, og det samme er medarbejderantallet. Nu kan flere ambitiøse ejerledere skabe synlige resultater, når Connect Køge tilbyder en ny omgang RaketVækst til december. Der er sidste tilmeldingsfrist den 24. november.

I samarbejde med Erhvervshus Sjælland tilbyder Connect Køge forløbet RaketVækst for ejerledere, som har ambitioner om at rykke deres virksomhed op i næste gear. Forløbet strækker sig over seks måneder og kickstartes med et tredages internat. Næste omgang finder sted den 9. til 11.december, og her kommer deltagerne til at gå i dybden med egen virksomhed med det mål for øje at udvikle virksomheden og blive skarpe på egen rolle som leder.

Jimmy Jacobsen er tidligere deltager på RaketVækst og fik redskaber med hjem fra internatet, som han fra dag ét kunne bruge. Redskaber som kunne mærkes i hverdagen og på bundlinjen – han trak sig ud af produktionen og medarbejderantallet og omsætningen steg. Jimmy Jacobsen vil derfor til enhver tid anbefale andre ejerleder at hive tre dage ud af kalenderen for at deltage på RaketVækst og i de efterfølgende 6 måneder modtage sparring og deltage i netværk.

– Med RaketVækst fik jeg skilt min virksomhed ad og hjælp til at sætte den helt rigtig sammen. Underviserne på RaketVækst har tjek på det, de laver, og de kunne derfor give mig det skub, jeg havde brug for. Jeg valgte lederrollen, som var helt ny for mig. Under min uddannelse lærte jeg at blive murer, men ikke hvordan jeg skulle tænke i forretningsstrategier, budgetter og daglig ledelse. Det fik jeg så redskaber til her. RaketVækst er bare rigtig godt! Det er en øjenåbner – man er ikke i tvivl om, hvor fokusset skal være samtidig med, at man får en dybere indsigt i, hvad det vil sige at drive en virksomhed, fortæller Jimmy Jacobsen, ejer af Murermester Jimmy Jacobsen ApS.

Intenst arbejde og nye vinkler

På RaketVækst arbejder deltagerne intenst med deres virksomheder og får set deres forretningsplaner, salg og markedsføring fra nye vinkler. Efterfølgende vender de hjem med brugbare handlingsplaner. Arbejdet med at udvikle virksomheden slutter ikke efter de tre dage, men fortsætter når virksomhedsejerne kommer hjem fra RaketVækst.

– Siden RaktVækst sluttede har jeg deltaget i netværksmøder, fået sparring fra konsulenter fra Erhvervshus Sjælland og deltaget på opfølgende RaketVælst forløb. Det har stillet mig langt stærkere som leder, fordi jeg løbende har fået hjælp til at holde retningen og opdage nye muligheder for virksomheden, fortæller Jimmy Jacobsen.

Bag om RaketVækst

RaketVækst skaber positiv udvikling, fordi ejerne aktivt arbejder med egen virksomhed. Med sparring og undervisning finder de selv løsningerne på virksomhedens udfordringer. Samtidig slippes deltagerne ikke bare løs, når internatet på tredjedagen slutter. I de efterfølgende seks måneder bliver de tilbudt opfølgningsmøder med underviserne og netværksmøder med de andre deltagere.

Næste RaketVækst finder sted den 9. – 11. december på Slangerupgaard i Fakse Ladeplads. Tilmelding skal ske senest den 24. november på Connect Køges hjemmeside under arrangementer – dog lukkes der for tilmelding, når holdet er fyldt op. Læs mere om RaketVækst under Erhverv.

FAKTA

RaketVækst

Connect Køge samarbejder med Erhvervshus Sjælland om RaketVækst. Det er et skræddersyet forløb for ambitiøse ejerleder, som ønsker at rykke deres virksomhed op i næste gear, men er i tvivl om hvordan. Efter endt RaketVæks forløb har langt de fleste virksomheder efterfølgende oplevet vækst i omsætningen eller i antal af ansatte.

Bag undervisningen står forretningsudvikler Nils Hall Torgersen og Carsten Lindschmidt fra Erhvervshus Sjælland. Begge har mange års erfaring med at guide virksomhedsledere til at finde ind til kernen af virksomheden for at målrette deres strategi og dermed øge salget. Derudover bliver deltagerne også præsenteret for eksterne konsulenter, der bidrager med metoder, som understøtter strategien.

Pris: 4.500 kr. ekskl. moms. Prisen inkluderer kursusmateriale, forplejning og overnatning.

Murermester Jimmy Jacobsen ApS

Murermester Jimmy Jacobsen startede som selvstændig murer i Køge i 2003. I dag består virksomheden af leder Jimmy Jacobsen, formand Rasmus Bøtcher, daglig leder Dennis Clemmesen og i alt 19 medarbejdere og lærlinge. Murermester Jimmy Jacobsen ApS løser opgaver for både private, erhverv og boligselskaber. Af murerarbejde tilbyder de blandt andet specialister i badeværelse, renovering og tilbygning af huse, bevaringsværdige bygninger, kirkehuse etc. og sidst, men ikke mindst både fag og totalentrepriser.

For mere information om Murermester Jimmy Jacobsen ApS se: www.murer-jimmy.dk.