fbpx

RaketVækst skaber synlige resultater for virksomheder

Billeder af Peter Dahlgaard ejer af Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard ApS

Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard ApS var klar til vækst, men manglede værktøjerne til hvordan. Peter Dahlgaard deltog derfor på RaketVækst. I tiden efter kom nye medarbejdere til og omsætningen steg. Nu får flere ambitiøse ejerledere mulighed for at skabe synlige resultater, når Connect Køge tilbyder en ny omgang RaketVækst med start den 2. marts 2022.

I samarbejde med Erhvervshus Sjælland tilbyder Connect Køge forløbet RaketVækst for ejerledere, som har ambitioner om at skabe en bedre bundlinje og gøre det nemmere at lede virksomheden. Forløbet strækker sig over seks måneder og kickstartes med et tredages internat med overnatning. Her arbejder virksomhedsejerne intensivt med deres virksomhed.

RaketVækst er et af Connect Køges mest succesfulde tilbud til etablerede virksomheder. Næste omgang starter op med internat den 2.-4. marts på Slangerupgaard i Fakse Ladeplads. Der er tilmeldingsfrist den 15. februar, dog lukkes der for tilmeldinger, når de første 12 deltagere har tilmeldt sig.

Sparring og brugbare redskaber

Det kan være tidsmæssigt krævende at tage tre dage på kursus, når man samtidig skal drive en virksomhed, hvor arbejdet ikke lige kan sættes på stand by. Men det er tid godt givet ud. På RaketVækst får deltagerne nemlig mulighed for at se deres forretningsstrategier, salg og markedsføring efter i sømmene. Herefter vender de hjem med handlingsplaner, som kan bruges allerede første dag, de kommer tilbage til arbejdet. For Peter Dahlgaard betød det, at han fra start fik redskaber til at styrke og målrette virksomheden. Det resulterede i, at han i dag har ansat 15 nye medarbejdere og omsætningen er steget til det dobbelte.

– Jeg tilmeldte mig RaketVækst tilbage i 2016 for at få redskaber til at vækste min virksomhed. Under internatet fik jeg utrolig god sparring omkring min virksomhed, inspiration fra de andre deltagere og hjælp til at fokusere på de ”rigtige” ting. Jeg fik sat ord på, hvilken retning jeg ønskede virksomheden skulle bevæge sig i samtidig med, at jeg fik hjælp fra underviseren med at få udarbejdet en handleplan. Et værktøj som vi i dag 5 år efter stadig bruger aktivt i vores planlægning, fortæller Peter Dahlgaard.

Intenst arbejde og nye vinkler

På RaketVækst arbejder deltagerne intenst med deres virksomheder. Men arbejdet med at udvikle virksomheden slutter ikke efter de tre dage. Det fortsætter, når virksomhedsejerne kommer hjem fra RaketVækst via netværk og sparring med underviserne fra RaketVækst.

– Siden RaktVækst sluttede fik jeg sparring fra underviserne og blev en del af et netværk af ligesindet virksomhedsejere, som også ønskede at vækste. Det har stillet mig langt stærkere i min rejse mod vækst, da jeg løbende har fået hjælp til at holde retningen og opdage nye muligheder for virksomheden, fortæller Peter Dahlgaard.

Netop sparringen er et af omdrejningspunkterne ved RaketVækst. På grund af den kommer der et helt særligt sammenhold undervejs, som holder ved, efter forløbet er slut. Deltagerne får en fælles forståelse, åbenhed og en enestående mulighed for at sparre med andre, som er i samme situation som dem selv.

Bag om RaketVækst

RaketVækst skaber positiv udvikling, fordi ejerne aktivt arbejder med egen virksomhed. Med sparring og undervisning finder de selv løsningerne på virksomhedens udfordringer. Samtidig slippes deltagerne ikke bare løs, når internatet på tredjedagen slutter. I de efterfølgende seks måneder bliver de tilbudt opfølgningsmøder med underviserne og netværksmøder med de andre deltagere.

Læs mere om Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard ApS via linket her