fbpx

Ny gazelle-rekord i Køge

Hele 35 virksomheder i Køge kommune har udmærket sig på fornem vis og kan nu tilslutte sig Børsens prestigefyldte gazelleflok efter at have leveret exceptionelle præstationer og imponerende vækst.

Det er Dagbladet Børsen, der tildeler den velrenommerede gazelle til landets hurtigst voksende virksomheder. Og med en ny rekord i Køge på 35 gazelle-virksomheder er der stor glæde og optimisme fra det lokale erhvervsliv.

”Jeg er utrolig stolt over Køge-områdets flotte præstation, og gazelle-rekorden er et tydeligt bevis på, at vores ambitiøse og innovative erhvervsliv har et stort vækstpotentiale – noget den forestående nye erhvervspolitik også sætter fokus på,” udtaler borgmester Marie Stærke.

I den nye erhvervspolitik, som netop er sendt i høring, er der ti indsatser, som har en særlig prioritet i Køge Kommune.

”Fokuseret iværksætterindsats” er et af fokusområderne, hvor der i erhvervspolitikken bl.a. står skrevet, at ”Køge Kommune skal fortsat ligge i toppen i forhold til vilkår og resultater for iværksættere og vækstvirksomheder.”

”Efter sådan en gazelle-rekord og med en ny vækstorienteret erhvervspolitik lige på trapperne ser jeg med stor optimisme på fremtidens erhvervsudvikling i Køge Kommune.

Vi er stedet med fantastiske muligheder for erhvervsudvikling, som også viser sig i en god og stabil grobund for etablering af små og mellemstore virksomheder. Men det kræver politisk mod og målrettethed for at udnytte vores muligheder, så vi også i fremtiden kan fremelske endnu flere gazeller for vores områder,” tilføjer Allan Munch, direktør i Connect Køge.

Borgmesteren inviterer til gazelle-fejring

Vi hylder årets 35-gazeller på Køge Rådhus

Mandag den 11. december har borgmester Marie Stærke inviteret til gazelle-fejring, hvor den står på lykønskninger til de årets gazeller.

En flot rekord på hele 35 virksomheder har opnået gazellestatus. Det er små og mellemstore virksomheder, der har haft særlig fokus på vækst og innovation. Samtidig har disse virksomheder formået at være de stærkeste inden for bl.a. jobskabelse.


Dagens program

Mandag den 11. december kl. 15.30 – 17.00.
Mødelokalet ”Niels Juel” i det gamle Rådhus, Torvet 1, 4600 Køge

Velkomst, v/ Allan Munch, Direktør Connect Køge

Tillykke til alle v/ Borgmester Marie Stærke

Dyrk dit gazelle-gen v/ Tanja Nystrup, Nystrup & Øskov

Netværk – Gløgg og æbleskiver

Tak for i dag og god jul

De 35 nye virksomheder, der er kåret som Børsen gazeller er:

A2vent ApS
Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard ApS
Aprengo ApS
Aubo Køkken og Bad Køge ApS
Billund Trays A/S
Bossa Nova ApS
Cematech ApS
Censea Consulting ApS
Dansk Mobil Beton Borup A/S
Det lille køkken ApS
D-L Pro ApS
Fischer A/S
Full Service ApS
Hoffmann Professional A/S
JH Gulvservice ApS
Køge Truckstop ApS
LKC Udlejning ApS
M.P Biler ApS
Mariteam A/S
Mayday Vinduespolering ApS
Movato ApS
Nørregaard Advokatfirma A/S
Pharma Technology A/S
Postnord TPL A/S
Repenso Danmark ApS
Stuen Havecenter Total Entrepriise ApS
Tech Partner ApS
Tourgear Nordic ApS
Trasbo.Sandblæsning ApS
TS Platform & Hejs A/S
Tømrer og Snedker Entreprise A/S
Tømrer- og Snedkermester Mikael Holck ApS
Yndal Gruppen ApS
Euromic A/S
Gelcom ApS