Velkommen til Zleep Hotel Køge

I Connect Køge Business Club ser vi frem til samarbejdet med vores nye medlem Zleep Hotel Køge og Hotel Manager Lene Haslund Jensen.

Zleep Hotel Køge er idyllisk beliggende med udsigt ud over den gamle Åhavn i Køge – blot få minutters gang fra centrum og Køge Station.

Det stod færdigbygget i sin gamle pakhusstil i 1989, oprindeligt kendt som Hotel Niels Juel, og blev overtaget af hotelkæden Zleep i 2021 og er dermed nu en del af Zleep-familien med hoteller over hele Danmark og Europa.

Netop nu er en gennemgående renovering og modernisering af hele Zleep Hotel Køge i gang og til næste år påbegyndes byggeriet af en helt ny værelsesfløj, som bringer det totale antal værelser op på hele 102. Det sker for at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel efter hotelværelser i Køge-området.

Hotellet betjener primært forretnings- og håndværkskunder og har i dag 64 værelser, hvoraf de 9 er nyindrettede værelser af betegnelsen ”Living”, der særligt egner sig til langtidsgæster, da de er større og bl.a. udstyret med et lille tekøkken.

Hos Zleep klarer gæsten selv ind- og udcheckning, idet hele processen er digitaliseret og foregår fra en skærm ved indgangen. Filosofien er, at gæsten skal have en oplevelse af Easy Access til og fra sit moderne og veludstyrede hotelværelse – og at hotelværten er tilgængelig og kan bistå med god service fra tidlig morgen til sen aften.

Medarbejderne hos Zleep Hotel Køge vægtes højt i dagligdagen. I dag tæller hotellet ca. 15 ansatte og som social ansvarlig virksomhed, gives der også plads i organisationen til personer med særlige behov, ligesom der lægges vægt på diversitet. Medarbejdernes alder spænder fra 18 – 83 år, hvilket på stedet anses som en direkte klar styrke, fordi man derved er bredt dækket ind både i forhold til erfaring og i relation til det daglige match med hotelgæsterne, som også er en mangfoldig størrelse.

Læs mere om Zleep Hotels her: https://zleep.com

Se alle medlemmer
Business Club medlem Lene Haslund Jensen, Zleep hotel