Velkommen til Wika Meny

Connect Køge Business Club byder velkommen til vores nye medlem Wika Meny som til daglig omtales Wika.

Med købmand og ejer Per Jensen i spidsen har Wika, der ligger kun et stenkast fra Køge bymidte, formået at være mere end blot et ganske almindeligt supermarked.

Som hele byens fødevarespecialist går produktkvalitet og personlig service hånd i hånd, hvor det har stor betydning at imødekomme kunden og tilpasse produkt og service til den enkelte.

I 44 år har Per Jensen været en del af Wika, hvor han tilbage i 1979 blev ansat som flaskedreng. I dag er han et levende bevis på, hvordan dedikation, personlig service og bæredygtig omstilling kan forme et supermarked til noget helt særligt.

”Wika er mere end et supermarked. Det er den del af lokalsamfundets DNA. Der er derfor vigtig for os at holde fast i det gode gamle købmandskab. Vores mål er ikke blot at levere varer, men at skabe en oplevelse, hvor ekstraordinær service er en æressag,” siger Per Jensen.

Wika har altid haft et godt og solidt renommé med stor støtte fra lokalmiljøet. Denne loyalitet viste sig allerede tilbage i 1991, hvor butikken brændte ned til grunden. På kun 11 dage blev Wika genopbygget, og Per Jensen glemmer aldrig opbakningen fra både private kunder og det lokale erhvervsliv.

Som køgegenser har det altid været vigtigt for Per Jensen at bakke op om de lokale leverandører til trods for tilhørsforholdet til en større supermarkedskæde.

I dag er der ansat 82 medarbejdere, som repræsenterer Wika med et bredt spektrum af alder og kompetencer. Her har arbejdet tre generationer gennem tiden, og aldersspændet strækker sig fra 15 til 76 år.

I Wika lægges der vægt på udviklingsmuligheder, hvor arbejdsmiljø i høj grad er præget af ordentlighed, teamwork og stærkt sammenhold.

Som detailbutik er Wika ikke kun et sted for dagligvarer, men stedet for smagsoplevelser.

Med landets andenstørste udvalg af specialøl og en dedikeret delikatesseafdeling, arrangerer Wika regelmæssigt øl- og vinsmagninger til både private og erhvervskunder.

Butikken har også sin egen øl og vin webshop, hvor der importeres vine fra bl.a. Italien for at imødekomme kundernes ønsker.

Som et samfundsansvarligt supermarked har Wika for nylig investeret i grøn omstilling ved at installere CO2-køle/fryseanlæg samt solceller på butikkens tage. Dette skridt i en mere bæredygtig retning har resulteret i en imponerende besparelse på hele 33 % af Wika’s samlede strømforbrug.

Klik her og læs mere om Wika Meny i Køge: https://wika.meny.dk

#supermarked #detail #teamwork #ølsmagning #specialøl #vinsmagning #kundeservice #bæredygtighed #grønomstilling

Se alle medlemmer
Wika Meny - Business Club