Velkommen til Vianomo

Connect Køge Business Club ser vi frem til samarbejdet med vores medlem Vianomo ApS og Andreas Vestergaard.

Andreas stiftede Vianomo i 2022, som landets eneste udbyder af digitale navneskilte til brug for møde og konferencer. Skiltene giver kunderne en stor fordel, da de sparer tid og ressourcer på deres håndtering af navneskilte til arrangementer, events og gæster i deres virksomheder.

Konceptet bag Vianomo bygger på en fuldt cirkulær tankegang, hvor det digitale navneskilt kan genbruges igen og igen og har en levetid på hele 5 år. Og så er både navneskilt og nøglesnoren til skiltet begge tæt på at være produceret fuldt ud af genbrugsmaterialer, som fuldender missionen om at være et bæredygtigt forretningskoncept. Målet er spare CO2 udledning ved at undgå print af navneskilte og kassere dem som affald efter brug. Med Vianomo kræves alene almindelig rengøring mellem hver bruger.

En anden væsentlig fordel, foruden at være bæredygtig, er at Vianomos digitale skilte sparer brugerne tid i forberedelsen, fordi der ikke skal printes, samles og sorteres skilte på forhånd.

En ekstra feature er, at hvis man gør brug af et registreringssystem som f.eks. NemTilmeld, kan der importeres data direkte, så processen gøres endnu nemmere. Det betyder, at navneskiltet som et dynamisk webværktøj kan bruges til at informere gæsten eller deltageren om eventuelle ændringer i agendaen undervejs, idet ændringer opdateres på bare få sekunder på selve navneskiltene, umiddelbart efter de foretages i systemet.

Vianomos kunder er møde- og eventplanlæggere, konferencecentre og venues, samt større virksomheder der har mange eksterne gæster og deltagere på events, og behov for at registrere gæster og udstyre dem med synlige navneskilte under deres besøg.

Basen for Vianomo er beliggende på havnekajen i Køge med udsigt ud over Køge Bugt. Det er ambitionen at der med tiden etableres satellitafdelinger i både ind- og udland, i takt med at virksomheden skaleres op, men foreløbig er det her alle aktiviteter udgår fra.

Læs mere om Vianomo her: https://vianomo.dk

Se alle medlemmer
Andreas Vianomo