Under hver kapsel er en flaske

Berlin Packaging Denmark A/S, med COO Hanne Zinck og fabrikschef Helle Friis, bydes velkommen som medlem af Connect Køge Business Club.

Som en af landets førende producenter af et bredt sortiment af plastemballage, er kunderne fødevareproducenter og andre, hvis produkter skal sikres opbevaring mens de forbruges. Vi møder derfor alle deres produkter i hverdagen, når vi handler dagligvarer og forbrugsprodukter i butikkerne.

En imponerende vækstrejse tog sin begyndelse i 2008, da ejerne CEO Bjarke Arlø og Hane Zinck lagde en ambitiøs plan, der skulle bringe forretningen op på et helt nyt niveau.

Efter mottoet ”Under hver kapsel er en flaske” blev sortimentet, der dengang mest bestod af plastkapsler, udvidet betydeligt, og samtidig blev der investeret i automatisering af maskinparken, der har været med til at sikre en væsentlig øget kvalitet af slutproduktet.

Siden da har hvert eneste år budt på vækst, og i 2020 blev virksomheden en del af noget meget større, da man indtrådte i Berlin Packaging-familien, med afdelinger i mange europæiske og sågar oversøiske lande.

Selskabet i Danmark er dog det eneste, der kan bryste sig af at have egen produktion, og dermed indtages en nøgleposition i koncernen, idet der også produceres til søsterselskaber verden rundt.

COO, Hanne Zinck, er ikke et øjeblik i tvivl om hvor årsagen til den markante vækst skal findes:

”Forklaringen på vores succes hænger naturligt sammen med et udvidet sortiment, der ramte markedet på det helt rette tidspunkt. Men, den klart vigtigste kilde til den flotte vækst vi har præsteret gennem årene, er uden tvivl vores dedikerede medarbejdere. Uden deres brændende engagement var vi ikke nået så langt, som vi er i dag.”

Hos Berlin Packaging Denmark er social ansvarlighed og fokus på diversitet en helt fast del af hverdagen. Organisationen består således også af ansatte, som er udfordret på den ene eller anden vis. Ifølge Hanne Zinck er det et klart bevis på, at man ikke behøver at være afskåret fra at være i job, selvom man kan være udfordret.

”Det handler om at møde alle og blive mødt med respekt og empati – og føle man er en vigtig del af et team. Det oplever vi en stor opbakning til hos samtlige medarbejdere, fra høj til lav,” forklarer Hanne Zinck videre.

Læs mere om Berlin Packaging Denmark her: https://berlinpackaging.com

Se alle medlemmer
Berlin Packaging Denmark Hanne Zinck og Helle Friis