Optimal lagerindretning til branchens bedste: Rigsarkivet, Bestseller og Novo Nordisk

I Connect Køge Business Club er vi glade for at byde velkommen til vores nye medlem Thanex A/S og medejer og adm. direktør Dorthe Bøgh Madsen.

Thanex A/S, der har kontorer i Køge og Horsens, er totalleverandør af lagerinventar og -løsninger og har siden 1975 hjulpet kunder på tværs af industri og brancher med løsninger, der passer til lige præcis deres behov. Lige fra pallereoler til lagerautomater. Virksomheden er en af de få i branchen, som er lagerførende på et omfattende sortiment af lagerreoler- og inventar.

Thanex er bl.a. kendt for at have været med til at indrette Rigsarkivets bygning med højlagerreoler. Det resulterede i danmarkshistoriens hidtil mest omfattende reolsystem, som slanger sig hele 315 hyldekilometer, med plads til 3,2 millioner specialbyggede arkivkasser. Der er tale om en unik løsning, der kombinerer mobile og faste reoler, der sammen med avanceret truckteknologi sikrer, at man har været i stand til at indskrænke pladsbehovet, og samtidig opnå en langt højere grad af fleksibilitet i arkivets daglige drift.

Hos Thanex tilbyder de dermed ikke blot pallereoler, stålreoler og hyldekilometer i det uendelige. Omdrejningspunktet er den professionelle rådgivning, projektering og montering, der tilbydes i forbindelse med lageroptimering og indretning af nybyggede, købte og lejede lagerfaciliteter.

Thanex har også stor fokus på sikkerhed på arbejdspladsen, og udfører reoleftersyn og eftersyn af lagerautomater i hele landet.

“Vi sælger ikke blot reoler sat i system. Vi udnytter den viden og ekspertise, vi har opbygget til at sammensætte løsninger, der skaber værdi for vores kunder”, fortæller Dorthe Bøgh Madsen.

Besøg lageruniverset: https://thanex.dk

Foto:  Michael Dyrberg

Se alle medlemmer
Tanex A/S