Tanja Hansen fra Comwell Køge Strand - det er ikke bare et job

Nomineret til årets ILoveMyJob

Se begrundelse
Billede af Tanja Hansen foran Comwell Køge Strand

Tanja Hansen fra Comwell Køge Strand - det er ikke bare et job

Tanja Hansen er receptionssouschef hos Comwell Køge Strand og er vild med sit job. Hun startede sin karriere som receptionist for 4 år siden hos Comwell Køge Strand. For 1 år siden – midt i en global coronapandemi – tiltrådte hun stillingen som receptionistsouschef. Ikke et helt nemt år da Hotel og Restaurationsbranchen nok var en af de mest udsatte brancher under nedlukningen.

Den unge receptionssouschef sætter en ære i at yde en ekstraordinær service og være tilgængelig for sine gæster såvel som sine kollegaer. Tanja lægger nemlig vægt på værdier som godt værtskab og handling bag holdning.

– Det er vigtigt for mig, at vores gæster føler sig velkomne, og at vi handler på de værdier, vi står for på Comwell. For eksempel når vi siger, vi yder en ekstraordinær service, så gør vi det også. Det at være receptionistsouschef er ikke bare et job for mig, men det er en del af den, jeg er. Samtidig er de værdier, jeg står for en del af mig – også når jeg er på arbejde, fortæller Tanja ydmygt om sin arbejdstilgang på Comwell Køge Strand.

Comwell Køge karriere

Tanja skinner især igennem, når hun skal oplære nye serviceøkonomer og praktikanter i receptionen. Det gør hun med stor tålmodighed, men samtidig forventer hun også, at de gør en indsats og tager ansvar, ligesom hende selv.

– Jeg har selv haft en god opstart i Comwell, og jeg forsøger at give den oplevelse videre til nyansatte, fortæller Tanja smilende og fortsætter: Det kan beskrives som ”Frihed under ansvar”.

– Det er vigtigt, at man kan lide at være på arbejde. Det kan gæsterne nemlig godt mærke, smiler Tanja, der beskrives som både skarp og dygtig til sit job af sine kollegaer.

Det giver en stor ro i resten af huset, når der er styr på receptionen og gæsterne på hotellet.

– Det er altafgørende, fordi det er her gæsterne starter og slutter deres ophold hos os, fortæller Tanja i et sikkert toneleje.

Løfter i samlet flok

Den ro som opstår, når der er styr på tingene, blev også udvist under Covid-19. Her var hotellet nødsaget til at hjemsende ansatte og delvist lukke i en periode. En periode som gik hårdt ud over hotel og restaurationsbranchen, og hvor der blev ydet en ekstra indsats.

– På Comwell Køge Strand er vi modige, og vi løfter i samlet flok. Også når vi er en lille flok, for da størstedelen af kollegaerne blev hjemsendt, knoklede jeg og resten af mine kollegaer løs på Comwell Køge Strand under hele COVID-19 perioden. Der blev flittigt hjulpet til i alle afdelinger for at få hotellet til at køre rundt under de særlige omstændigheder. Så vi har et stærkt samarbejde og samspil kollegaerne imellem her på Comwell Køge Strand uanset, hvilken situation vi står i, fortæller Tanja.

Et kollegialt skulderklap

Blandt kollegaerne er Tanja meget værdsat, og så er de vilde med hendes måde at gå til opgaverne på.

– Hun fortjener i den grad at blive hyldet for sit kollegaskab, sit gå-på-mod og sit store engagement på hotellet. Hun er en sand rollemodel og en fantastisk kollega for alle os på Cromwell Køge Strand, lyder det fra en anonym kollega.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev