Velkommen til Specht Techs

I Connect Køge Business Club ser vi frem til samarbejdet med vores nye medlem Specht Techs ApS og ejerne Sascha og Kristian Hegner Specht.

Specht Techs er en nyetableret konsulentvirksomhed med to forskellige kernekompetencer. Dels drift og rådgivning inden for administration og databeskyttelse samt teknisk afvikling og produktion af events til kultur- og erhvervslivet.

Ægteparret har tilsammen mere end 30 års erfaring i kunst og kulturbranchen. Sascha var tidligere administrativ leder og producent og Kristian har baggrund som tidligere produktionsleder, lysdesigner og scenemester i teaterverdenen.

For events, gælder det unikke ved Specht Techs, at de kan tilbyde sig som lokal totalleverandør med en bred vifte af ydelser lige fra planlægning, opbygning og afvikling af selve eventet til produktion med både lyd, lysdesign, sceneopbygning og dekoration.

Specht Techs kan dermed tage sig af hele rammen for eventet fra start til slut, så kunden kan koncentrere sig fuldt ud om sine gæster. Altså lige fra planlægning til afholdelse af mellemstore og store events som f.eks. firmafester, jubilæer, fyraftensarrangementer og andre større begivenheder.

Den administrative del af virksomhedens ydelse handler om at konsultere den daglige drift, herunder økonomistyring og administrative processer, projektledelse samt formidling af viden inden for GDPR og databeskyttelse. Særligt er der stigende fokus på optimering af interne arbejdsgange, på tværs af kunderne. Mange ser en god gevinst i at styrke sin databeskyttelse og lære mere om GDPR, da det samtidig kan øge struktur og effektivisering af hele administrationen.

I krydsfeltet mellem Specht Techs’ to fagområder, oplever virksomheden i stigende grad, at kunderne ønsker at forene det, som Specht Techs er eksperter i: at forene de tekniske og organisatoriske processer til fordel for både personalet og organisationen som helhed.Specht Techs kunder spænder således fra det kreative fag til erhvervsdrivende indenfor mere produktions eller ydelsesorienterede fag.

Sascha og Kristian har et klart mål om at sætte Køge solidt på landkortet, som en kommune der udmærker sig ved at have et mangfoldigt erhvervs- og kulturliv og et innovativt samarbejde imellem de to. Dette vil de bruge deres mangeårige erfaring til at skabe de bedste forudsætninger for.

Læs mere om Specht Techs ApS her: https://specht-techs.dk/

Se alle medlemmer
Specht Techs