Velkommen til Söderberg & Partners

I Connect Køge Business Club ser vi frem til samarbejdet med vores nye medlem Morten Schou fra Söderberg & Partners.

Morten Schou har mere end 12 års erfaring indenfor forsikring, hvor han i dag tilbyder små og mellemstore virksomheder kompetent og nærværende forsikringsrådgivning.

Som forsikringspartner garanterer Morten Schou strategisk og differentieret rådgivning, som altid er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov.

For at kunne servicere den pågældende kunde bedst muligt, er det særdeles vigtigt for Morten Schou, at der er en tæt dialog og et tillidsfuldt samarbejde med virksomheden.

På denne måde får du som kunde en transparent og specialiseret forsikringsrådgivning, der er særlig henvendt til lige netop dine præferencer inden for en bred vifte af områder.

Samtidig får du som kunde et overskueligt samt nuanceret indblik i de mange forsikringsmuligheder, der har størst mulig økonomisk fordel for dig og din virksomhed.

Som lokal forankret forsikringsmægler har det stor betydning for Morten Schou at levere en ærlig, analytisk og solid rådgivning uanset virksomhedens konkrete problemstilling. På den baggrund kan du som virksomhed foretage velovervejede beslutninger omkring valg af erhvervsforsikringer.

Og da Morten Schou er en del af Söderberg & Partners internationale virksomhed med 23 lokale kontorer over hele Danmark er din virksomhed altid sikret kvalificeret rådgivning, uanset om du driver en national eller international virksomhed.

Koncernen har nemlig afdelinger i hele Norden såsom Sverige, Norge og Finland samt i landene Holland og Spanien. Herved kan Morten Schou altid assistere dig og din virksomhed på tværs af udenlandske samarbejdspartnere.

Klik her og læs mere om Söderberg & Partners: https://www.soderbergpartners.dk

Se alle medlemmer