Nomineret til ILoveMyTeam

Simple Agency Group – Stærkt sammenhold skaber resultater

Sponsoret af

Se begrundelse

Nomineret til ILoveMyTeam-prisen

Med udsigt udover grønsværen, på toppen af det nordøstlige tårn på HB Køge Stadion, finder du IT-virksomheden Simple Agency Group.

Mike Valencia er direktør og den ene af de tre ejere i virksomheden, der igennem 13 år har været på en visionær rejse. Med opkøb af fire andre IT-firmaer valgte den nye ejerkreds som noget af det første at fokusere på arbejdskulturen og medarbejdertrivslen.

”Vi har først og fremmest valgt at prioritere et harmonisk team, hvor alle skal føle, at de bidrager til fællesskabet. Dette har vist sig at være den helt rette strategi. I dag har vi et enestående team, hvor et stærkt sammenhold er det, der er med til at skabe resultaterne. Vi ville aldrig have nået vores målsætning, hvis ikke det havde været for vores dedikerede medarbejdere,” udtaler Mike Valencia stolt.

Vores medarbejdere er kulturbærere

Hos Simple Agency Group er virksomhedens kultur altafgørende for at kunne levere den bedste service til kunderne.

”For mig er det vigtigt at passe på medarbejderne, da de er kulturbærere her i virksomheden. Det er vores ansvar at anerkende og videreudvikle deres kompetencer, selvom de måske undervurderer deres egne evner. Men når vi som virksomhed slår den ene økonomiske rekord efter den anden, så bliver jeg kun bekræftet i, at vi har det mest kompetente hold med de bedste spillere på banen,” siger direktøren.

Medarbejderne har også en helt central rolle, når virksomheden afholder møder med nye potentielle kunder.  

”I Simple har vi ingen sælgere ansat – også på den front er vi en anderledes virksomhed. Vi har med tiden erfaret, at dem der allerbedst kan spotte kundens behov er vores dygtige teknikere, som også til daglig har ekspertisen på området. De er gode til at opfange det, der bliver sagt mellem linjerne, og som egentlig er det, kunden har behov for vores hjælp til,” forklarer Mike. 

 

Velgørenhed i egen by: Med hjertet på rette sted

Sammen med resten af ejerkredsen har Mike masser af vækstplaner for fremtiden, hvor lokale velgørenhedsprojekter går hånd i hånd med virksomhedens værdier.

”Som erhvervsdrivende i Køge vil vi gerne bakke op om sociale aktiviteter, hvor vi kan gøre en forskel for andre. Eksempelvis har vi for nyligt doneret computerudstyr til Børnebestyrelsen i Hastrup Parken i Køge, da vi ønsker at støtte op om børnenes medbestemmelse og den demokratiske dannelse. Vi donerede også 50.000 kr. til Mødrehjælpen i Køge, dengang vi bortaktionerede alt IT-udstyr og interiører fra de opkøbte firmaer. De afholdte et stort julearrangement for ca. 120 familier. I Simple vil vi fortsætte med at tage initiativ til sådanne projekter.”